Helg


Helgen närmar sig sitt slut och jag tror inte en ända sak på ”att göra listan” blev gjord. Men en hel del annat. Yngsta sonen räknade till att han sett 16 fotbollsmatcher i helgen... Galet!!

Själv inledda jag fredagseftermiddagen och ”helgen” med seminarium om hälsa och motion och drog sedan vidare på tjejmiddag. Drinkar, torsk och andra godsaker i goda vänners lag är ju aldrig fel och resulterade i en mycket trevlig kväll! Lördagmorgon och halva familjen drog iväg på fotbollscup i form av en spelare och två coacher och lite senare drog äldsta dottern iväg till sin bortamatch i Uppsala. Själv inledde jag lördagen med att hänga med Bruno the dog och uppdaterades om resultat via äldsta sonen som var på plats och tog fina bilder. Sen bar det iväg till Uppsala lagom för att hinna se äldsta dotter kvittera till slutresultatet 1-1. Kära maken fick lov att åka in till jobbet efter och yngsta sonen drog vidare för att se mera fotboll på Lennart Johansson Academy Trophy på Skytteholm. Vi andra drog hem och svängde ihop varsin Italieninspirerad smörgås.

Imorse stod regnet som spön i backen men trots det doftade det ljuvlig sommar i stugan då jag pyntat med syren. Kaffe i sommarmuggarna inne i soffan med filtar och sedan blev det lite kortspel. Yngsta dottern längtade efter något ”kul” så kära maken och jag tog oss an roligheterna och drog till Naturhistoriska museet och Cosmonova med en inledande kajstuds i vallokalen. Nu ligger lilltjejen och jag nerbäddade i soffan med en stor skål popcorn mellan oss och tittar på ett gammalt avsnitt av ”mord i paradiset” medans resten är och tittar på / spelar.... ja, rätt gissat....fotboll!

Ny väldigt spännande kortvecka att se fram emot!

Sov gott!

❤️

Gillar