Grönt är skönt...

Det var inte bara jag som hade det svårt att slita mig från de nya gröna, sköna sängkläderna... pälsklingen var ytterst tveksam även han. Men som de sociala individer som vi är kämpade vi oss upp i morse för en kopp kaffe tillsammans med de två som skulle iväg till skola. Trots att vi hade ledig dag tillsammans med yngsta dottern som har haft studiedag.

Krispiga tulpaner skvallrar om en kommande vår även om isen kommer och går och eventuellt består ute på viken. Planen är att det ska springas där ute om ca 5 veckor. Vi får väl se...

Kvällen bjöd iallafall på årets löp- längdrekord på 7,5 km. Dags att kliva ur ”the comfort zone”! Om tre veckor är det milen som gäller och årets först upplevelse-lopp!

😃

Upplev ett nytt Skansen

”Med tusentals löpare som springer genom ett vinterupplyst Skansen skapas en fantastisk atmosfär med eldkorgar, facklor och eldkonstnärer. Våra DJ:s utmed banan kommer göra allt för att peppa dig när du springer GORE-TEX Winterrun Stockholm, allt för att skapa en härlig vinterlöpningsfest med magisk inramning och skön stämning du sent ska glömma.

På Skansen bjuder vi på spektakulära 5- och 10-kilometerslopp med start, varvning och mål på ett vintersmyckat Sollidenplan!”

Back to bed!!!

❤️

Gillar