Galet att det går!

I måndags gick jag Vasagatan fram i Stockholm på väg till morgonyoga, igår satt jag och åt frukost med Londons, Tower Bridge, i bakgrunden och i morse var det åter dags att gå upp med tuppen och få iväg yngsta dottern till skolan. Det är verkligen galet att det går! 

Nyss hemkommen från Island satt jag här hemma och längtade genast efter ett nytt litet äventyr. Äldsta dottern och jag skojade om att ta oss till Ullared för lite shopping men efter lite nätsurf upptäckte vi att det faktiskt var billigare att åka till London!!! Sagt och gjort blev en ny resa verklighet och igår morse (natt, klockan halv fyra) satte vi oss i bilen och drog till Skavsta. Det snöade en aning på vägen men inte kunde vi ana att det skulle bli snökaos här hemma. 

Väl framme i London tog vi snabbtåget in till Liverpool station. Därifrån  promenerade vi till Towern där vi åt frukost i en liten fantastisk julbubbla. Proppmätta fortsatte vi vidare med tunnelbanan till Harrods. Vi strosade runt lite på julavdelningen innan vi fortsatte med tunelbanan till Oxford street, för dotterns primära mål: Primark! Där fördrev vi några timmar med shopping följt av iste på Selfridges. 12-13 graders värme var inte riktigt vad vi planerat.

 Till slut började mörkret falla och vi hann få se lite av London i julskrud. Så makalöst vackert! En snabbis på Leksaksaffären Hameley´s innan det blev dags att åter ta tåget tillbaka till Stansted Airport. Mackor och lite godis tillsammans med en välbehövlig powernap fick förgylla flygresan hem.

 Väl tillbaka på Svensk mark blev vi aningens besvikna över snömängden som vi förväntat oss att möta men som lös med sin frånvaro. Trots det, supernöjda över vår galna Londontripp, sjöng vi glatt med i Lugna favoriters julsånger i bilen, hela vägen hem där vi stupade i säng.

Nästa gång tar vi med oss resten av familjen sa jag, i morse, när vi satt och åt frukost. Ja, och snön, sa äldsta dottern..........

❄️❄️❄️

Gillar