Fredagsfys a’ la Halloweenstyle

Ännu en gammal favorit från förr....som passar extra bra en dag som denna, när det vankas höstlov och Halloweenvecka!

🎃

”När äldsta dottern får i uppdrag att åka och köpa pumpa och kommer hem med två 10 kilos klumpar! Det blir ju liksom svårt att inte utnyjta tillfället till fler saker än att bara "put a smile on their face´s".... Så varför inte ta chansen att utföra lite Halloween-gympa!!! Lite extra styrka kan nog behövas inför krävande tider som komma skall.....🎃👻🎅🏽”

Pumpa Pumpa

Utfall med rotation & Pumpa 🎃
Beskrivning: Stå i grundposition och håll pumpan nära bröstet. Ta ett stort kliv framåt eller bakåt och för pumpan ut över det främre benet genom att rotera i överkroppen. Återgå till startposition genom att trycka ifrån med främre benet. Upprepa för motsatt sida.

Svingkast med Pumpa 🎃
Beskrivning: Stå axelbrett och håll pumpan mellan benen och bakom fötterna med raka armar, böjda ben och neutral rygg. Kasta pumpan uppåt och framåt genom att driva fram höften, räta på benen och kasta med armarna och låt pumpan lyfta en aning från händerna.

Russian Twist med Pumpa 🎃
Beskrivning: Sitt på underlaget med neutral position i ryggen, böjda ben och håll pumpan strax ovanför knäna med böjda armar. Rotera pumpan, i höjd med magen från sida till sida genom att vrida på bålen.

Kan ju summera det hela med att hund och hemmaträning rimmade rätt så illa här hemma. Mest pusskalas över det hela!!

Gillar

Kommentarer