Mest lästa

  Fräscha Drinkar och Middag, strösslad med 23 karats guld

  Efter X antal varv i pariserhjulet, AmberSky Gdańsk - Koło Widokowe slank vi in i "porten" precis bredvid och upp till hotellbaren, INK Above på 8:e våningen på hotell Puro, för en liten vätskekontroll. Hela hotellet är väldigt modernt inrett och i baren högst upp serverar de, i mitt tycke, väldigt goda och innovativa drinkar. Själv drack jag en "Green Fairy" med Vodka, Choya Yuzu, färskpressad lime, noriessence och avocadopasta. Vansinnigt god och annorlunda!

  Från toppen till botten....eller snarare från tak till källare. Nästa stopp på vår lilla barrunda blev Flisak 76 . En otroligt mysig liten cocktailbar. Ett väl omnämnt och rekomenderat energistopp i Gdansk på kvällskvisten.

  Vi kan inte annat än att hålla med.

  Trappan ner till en otroligt mysig miljö och trevlig service.

  Väldigt speciella och spännande drinkar även här.

  Till exempel en väldigt rökig variant, smaksatt med bland annat rökt fårost.

  Innan middag hann vi även med minibryggeriet Browar Piwna som också visade sig vara ett trevligt litet ställe med lokal öl och öldrinkar.

  Till slut hamnade vi på restaurang Goldwasser som ligger utefter kanalen. Ett väldigt trevligt ställe med små gemytliga rum och där man kan få maträtter strösslade med 23 karatigt guld. Jo, man tackar!

  Gillar

  Kommentarer