Från kofösare till Island of Light

Helgen bjöd på västkusttripp.

Under vägen blev det först ett leveransstopp för att lämna en vävstol hos syster. Fika med vita chokladbollar och citron utlovades men i samma sekund som vi satte oss runt bordet knackade det på dörren och ko-jakt deklarerades. Tydligen hade de som röjt växtlighet runt järnvägen gått väldigt hårt åt och även lämnat en möjlighet för korna att ta sig ut.

Livet är spännande nästan jämnt så att säga!

Med gemensamma krafter och lockrop var tillslut alla kor i säkerhet och vi fortsatte vår tripp västerut. För att inte bli allt för sena fick fikat tyvärr avstås.

”Så kan det gå när inte haspen är på”

Vaknade upp till en härlig västkustmorgon!

Och i väntan på mörkrets inbrott och kvällens ljusupplevelse blev det en loppisrunda, följt av en dagstur på bryggan och fika med äppelpaj på altanen.

Man kan ha det sämre!

Självklart var jultentaklerna utfälda och redo att fylla på med inspiration inför kommande tider.....

Saffranscurd.....tåls att tänka på!

Fantastisk solnedgång och äntligen dags för kvällspromenad. Den ihärdiga strömmen med inkommande bilar över smögenbron skvallrade om att det skulle vara galet med nyfikna ljusshowsbesökare på ön. Under promenaden bildades stundvis stillastående köer och jag vet ärligt talat inte vilket som var mest fascinerande. Ljusinstallationerna eller massorna som tittade på dem. Otroligt roligt med så mycket folk iallafall och absolut stämningsfullt.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Fantastiska bilder
nouw.com/stenhagenbettan