Försnackspizzan, ett vinnande koncept!
Gårdagens snckspizza var ett trevligt inslag till fördrinken och uppvärmningen av grillen. Idag blev det en variant med lite saltare smaker. T bjöd på findrink med hans egen Mackmyra whiskey, "Mackirinha". Aningens stark för min smak till en början men tillsamman med den salta pizzan föll den snart på plats. Grönsaker och kött på grillen och till efterrätt jordgubbar med balcamico och basilikagllass. Väldigt, väldigt gott!

Snackspizza med lök och sardeller
Gul lök
Röd lök
Sardeller
Smördeg
Parmesanost
Ruccola
Tina smördegen om den är fryst .Skiva löken och stek den. Smaka av med salt och pepper och eventuellt någon sked strösocker för en lite mer karameliserad yta. Kavla ut smördegen tunnt. Riv ett lager parmesanost över och fördela sedan löken över den. Lägg önskat antal sardeller på löken och grädda sedan i ugnen ca 12 minuter i 250 grader. Skär i bitar och toppa med fördel med lite ruccola.
Kommentarer