Fantastisk lördag

Lyckades få till en helt fantastisk lördag! Härligt väder och härligt sällskap! Sen kanske man inte är så bortskämd efter dagar som dessa..😉 haha.. Skämt åsido så var det extra roligt att göra en helt ny bekantskap i det allra sötaste nytillskottet! Till och med i ”tehuva/påve-hatt” kan vissa göra succé! Ett litet, litet jollrande skratt lyckades vi också få fram som nästan både fick strålande sol och havsglitter att blekna. Ska bli så kul att se vad denna lilla stjärna kommer växa upp att bli. Och när fokuset ligger på rätt saker får man dessutom chansen att smaka gofika från handelshyllan! Att Wasa gjorde kakor var en nyhet för mig. Goda dessutom. Och Hägges Drömrulle, var inte går! Mums!
Sen blev det vidare färd till Hagaparken och Royal park som hade gästspel och serverade asiatisk Street food. Mums! Mums! Mums! Trevligt sällskap även där. Long time no see! Det måste också tilläggas att det faktiskt finns EN bra sak med dessa restriktioner. Och det är att kvällarna inte blir särskilt sena. Vilket passar en kvällstrött som mig alldeles ypperligt! ☺️
Blå himmel och sol idag med, hörni!! Härligt! Passa på att njuta av dagen! Och har du en mamma att fira eller är mamma själv njut lite extra!

Må väl!

❤️

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Hälsosam bilder☀️ Blir glad av att se dem

nouw.com/ingajohansson
saraboman
saraboman,
Evaeliasson
Evaeliasson,

Bilder att bli glad av ☀️

nouw.com/evaeliasson
saraboman
saraboman,
christelovergaard
saraboman
saraboman,