Every Step Counts

Jag är tror väldigt mycket på fysisk aktiviter i vardagen och jag tror verkligen att det har en väldigt positiv inverkan på individens hälsa. Dessutom gillar jag verkligen att promenera!

Ett utmärkt sätt till motion om man inte tycker att det är kul med löpning eller annan form av träning.

Härom dagen ramlade jag över den här appen som jag verkligen tycker är värd att rekommendera!

Motion och välgörenhet i ett!!!

I samarbete med

Scholl strävar för att världen ska vara en mer hälsosam plats. Det kan du bidra med genom att öka antalet steg du går per dag. Studier visar att bara genom att öka din dagliga aktivitet med en 20 minuters promenad varje dag kan du minska risken för diabetes typ 2, sänka ditt blodtryck och minska risken för cancer. Ju mer du går, desto bättre fördelar! Samtidigt bryr vi oss också om hälsan hos de mindre tursamma. Därför slår vi oss nu samman med Röda Korset. Med Scholls ”Every Step Counts” app, kan du donera dina dagliga steg till välgörenhet! Varje gång du går 10 000 steg på en dag med ” Every Step Counts” appen, donerar Scholl en summa motsvarande en måltid till människor i nöd via Röda Korset.

Vi hoppas att du vill vara med oss på den här resan. Glatt promenerande!

Ladda ner appen nu!

iOS: https://itunes.apple.com/app/every-step-counts/id1358439752

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rb.everystepcounts

Scholl's hemsida kan man dessutom få bra tips för promenaden och hur man tar hand om sina fötter efteråt så att de också mår extra bra!

Steg för steg

😃


Gillar

Kommentarer