En underbar höst 🍁

Jag Ă€lskar verkligen hösten! 🍂

Helt klart den absolut bÀsta Ärstiden av de alla. En tid för ÄterhÀmtning, avslappning och reflektion. Inga direkta krav och det kÀnns tillÄtet att tÀnda ljus, mysa och Àta gott i sociala sammanhang! Naturen Àr galet vacker och kylan bjuder in till att gosa in sig i mjuka, varma tröjor och sockor.

Men jag kan samtidigt förstÄ att höstmörkret kan bita sig tag i en och inte vilja slÀppa taget och dÄ Àr mina bÀsta tips:

Ljus, ljus, ljus! I alla dess former. VÀrmeljus och ljusslingor hör till mina favoriter. Och sÄ ljus pÄ burk i form av D-vitamin. Perfekt i brist pÄ riktigt solljus.

Mjukgosiga varma tröjor! Och koftor. SjĂ€lv har jag min Ă€lskade fuskpĂ€ls till ”tomtejacka” som i Ă„r blivit en riktig favorit.

Och sÄ sockor!!!! Jag Àlskar sockor!!! Helst lite tjusiga frÄn t.ex Canada snow. Men idag fick det följa med tvÄ par hem frÄn Ica Maxi. Lika trevligt det!

Baka och Laga mat Àr nÄgot som alltid livar upp tycker jag. Och ordnar man med festligheter fÄr man dessutom ett bra sjÀl att stÄ vid spisen samtidigt som man kan njuta av trevligt umgÀnge. The more the merrier!

Och glöm inte bort njutningen i lÄnga promenader och att fÄ gÄ och lÀgga sig tidigt nÀr mörkret fallet pÄ....

En fantastisk tid att ta hand om sig sjÀlv lite extra och blicka fram emot Ärets höjdpunkt......

Jul!

❀


Gillar

Kommentarer

pandi
pandi,
Ja, sockor Àr sjukt mysiga!
nouw.com/pandi