En lördag i bilder

Jobbhelg för kära maken och äldsta dottern drog iväg på sitt. Jag och yngsta varianten tog en tidig vända till butiker för att inhandla nödvändigheter så som en rullgardin och middag. Lyxade dessutom till det med massa mineralvatten. Brukar köra sodastreamer’n varm här hemma till vardags. Men nu när yngsta dottern föredrog köpeavatten istället för läsk kändes det dumt att inte ta chansen att även förgylla sin egen tillvaro. Så köpte på mig ett gäng. Sen blev det middagsförberedelser. Hade legat vaken sen tidig morgon och googlat runt och blivit inspirerad att testa Viktoria Riis ”Godast på grillen!”. Minns att jag faktiskt testat något liknade tidigare men tänkte att det kunde vara kul att göra något lite annorlunda mot vad vi vanligtvis brukar göra. Blev till att förbereda en smarrig efterrätt med nutellamaräng och kladdkaka också. Mums! Sen planterade jag popcorn….. Hoppas på att få återkomma om det! När kära maken sedan kom hem blev det en familje-löptur med dopp. Ni har väl förresten anmält er? Mental health run 2021 (Den snygga tröjan kan ni dessutom införskaffa HÄR.

Ett välgörenhetsevenemang för att synliggöra hur viktig den fysiska aktiviteten är för vår psykiska hälsa. Överskottet går oavkortat till den psykiatriska forskningen.

Till kvällen blev det lite småplock och kortspel i väntan på grillen för att sedan avsluta i tv soffan framför ännu en polisskolan-film. Har hittills avverkat fyra. Tror vi har tre kvar. Skam den som ger sig…🤪

Må väl!

❤️

Gillar