En gång fikade jag två gånger....


Tänk att dagar kan te sig så otroligt olika.... igår hade jag en ledig dag från jobbet och vaknade nästan oförskämt pigg. Kallt men men med en underbart blå himmel och sol!!!! Jag vet inte hur det är för er men jag upplever att vädret har en enorm påverkan på mitt mående. Och gårdagens väder här i Stockholm var verkligen en positiv upplevelse. Efter att ha lämnat dottern vid skolan åkte jag in till stadens sus och brus för att möta upp en gammal kollega. Trots att vi båda hänger i restaurangbranschen på olika sätt är vi urdåliga på att hitta på ställen att gå på. Den här gången gick det iallafall ovanligt smidigt och vi bestämde oss ganska snart för att ta en fika... eller rättare sagt två. En lite mer hälsosam på HM’s It’s Pleat och sen en lite mer ”all-in-fika” på mr Cake. Aningens förvånad var den förstnämnda den som imponerade mest. Ganska så roligt sortiment i väldigt trevlig miljö och inte alls särskilt dyrt. Hos Mr Cake såg det mesta helt fantastiskt ut men smakade tyvärr rätt så torrt och tråkigt med undantag för en välfylld och smaskig Brioche.

Och så idag.... vaknade urtrött efter att en envis hund bestämt sig för att sova natten igenom på MIN huvudkudde... till klockradions nyhetsmeddelanden med väder: idag ligger det ett vitt täcke över stan, det blåser och är galet halt!!!

Sa jag att jag upplever att vädret påverkar ens välbefinnande?

Trevlig onsdag!! Det blir nog bra det här med och med lite fantasi kan man ju tänka sig att världen är pudrad med florsocker!


  • Nära Rinkeby norra, Danderyd

Gillar