En del av mitt hjärta

En del av mitt hjärta kommer stanna kvar i fjällen men resten är på grönbete tillbaks i stan... vilka galna kontraster! Från snö till total grönska!

”Det som göms i snö kommer upp i tö” om vi ska fortsätta att slänga oss med ordspråk. För det var ungefär så det kändes att komma hem från Winter wonderland och möta det kaos som vi lämnat efter oss när vi drog. En dag åt att återställa ordningen till ett någorlunda normalskick och sen tog ledigheten över igen. En härlig långfrukost följd av hundpromenadslöpning i skogen och lyxigt biobesök. Har ju inte riktigt vant mig vid det här lite mer generösa biosalongerna... måste därför tipsa om denna lilla pärla!!!

Capitol

Mysig salong med härliga stolar och med tillhörande bord och möjlighet till diverse tilltugg. Filmen som visades var ”En del av mitt hjärta”, en musikal till tonerna av Ledin och med Malin Åkerman och Jonas Karlsson i huvudrollerna. Lättsam historia som trots det hade sina oförväntade vändningar och roade även de mest Ledin-fientliga i sällskapet stundtals....

Ett summerande glas, över evenemanget, på Ciao-ciao något kvarter bort och sen hem i tillfällig snöyra.

Snart väntar vardag!

Gillar

Kommentarer

liilah
liilah,
Ååå! Var på bio härom kvällen och tänkte då att det skulle finnas något litet bord att kunna ställa på 😊

God fortsättning!
nouw.com/liilah
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Underbart att gå på bio
nouw.com/stenhagenbettan