Ellery beach house 🌮

KÀra maken och jag firar som sagt 25 Är som gifta i Är. Och pÄ grund av rÄdande tider har firandet inte blivit riktigt som planerat. Men vi har ÀndÄ gjort vÄrt bÀsta för att fira och roa oss bÀst vi kan. Tidigare njöt vi av en natt pÄ Ulfsunda slott, (med vÀrldens skönaste sÀngar!!!!) Och nu i veckan, slog vi till med en natt pÄ nyöppnade Ellery beach house ute pÄ Lidingö i Stockholm.

"Stockholms första Beach Club med inomhus- och utomhuspooler, eldrelax, bastubrygga och solsĂ€ngar. Musiken, drinkarna, maten och aktiviteterna runtomkring för tankarna till Palm Springs. En lekfull miljö dĂ€r du kan relaxa utan att behöva viska – ett vĂ€dersĂ€kert beachhĂ€ng Ă„rets 365 dagar, med minst 33 grader i vattnet."

SĂ„, i mĂ„ndags eftermiddag, efter jobbet, checkade vi in oss pĂ„ paketet "Lounge Days". Tre klĂ€nningar fick följa med i packningen och ett par högklackat men en mer avslappnad stil med sneakers kĂ€ndes mer rĂ€tt till den tidiga middagen â˜ș följt av kvĂ€llshĂ€ng i poolerna. Klar favorit var den varma utomhuspoolen dĂ€r temperaturen lĂ„g pĂ„ hĂ€rliga 40 grader. Lagom mosiga slĂ€ngde vi till slut in hatten och vaknade till en vĂ€lsmakande och vĂ€l tilltagen hotellfrukost. Under förmiddagen blev det mer poolhĂ€ng i underbar höstsol innan det tillslut blev dags för en sen utcheckning. Passade Ă€ven pĂ„ att ta nĂ„gra extra turer i trapporna till Coco beach club för att fira trappans dag och avverka de 100.

Att förena nytta med nöje Àr ju aldrig fel.

❀Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Vilket stĂ€lle 👏👏 tack för det tipset. Kanske kan jag locka KĂ€rleken för en helg. Det Ă€r inte riktigt hans grej men det Ă€r min grej

nouw.com/stenhagenbettan
saraboman
saraboman,
VĂ€l vĂ€rt ett besök! â˜șïžđŸ‘đŸŒ
nouw.com/saraboman
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

😍 wow vilket stĂ€lle

nouw.com/passionbagareokock
saraboman
saraboman,
Ja, vĂ€ldigt fint och mysigt â˜ș❀
nouw.com/saraboman
christelovergaard
christelovergaard,

Åh vilket stĂ€lle, sĂ„ vackra bilder dĂ€rifrĂ„n. Underbart att kunna unna sig tillsammans

nouw.com/christelovergaard
saraboman
saraboman,
VĂ€ldigt fint var det och hĂ€rligt nĂ€r det ges möjlighet â˜ș❀
nouw.com/saraboman