Det kom ett paket!

Jag har blivit utvald att testa och utvärdera Femineral.

Femineral är utvecklad och tillverkas i Sverige och är ett flytande järn- och mineraltillskott som bidrar till att höja blodvärdet och minska tröttheten."Låga nivåer av järn är den vanligaste orsaken till att kvinnor mellan 15 och 50 år är trötta. Dagens kost kan oftast inte tillgodose behovet av järn och att enbart ta ett järntillskott räcker inte. För att kroppen ska kunna ta upp järn behövs örter, mineraler, vitaminer och spårämnen. Därför finns Femineral!"

Eftersom jag är blodgivare får jag järntabletter varje gång som jag lämnar blod. Men jag tycker att de är så problematiska att ta. Inte minst för att jag inte tycker om att svälja tabletterna. Jag tycker också att jag påverkas en del efter blodgivningen. Främst vid träningen den närmsta tiden efter. Därför tänkte jag att det kunde vara intressent att testa detta järnpreparat som dessutom utlovar att minska trötthet. Och vem vill inte känna sig pigg?

Så jag måste säga att detta ska bli väldigt spännande!!

Så de närmsta 25 dagarna blir det 20 ml Femineral 1-2 gånger dagligen.

Femineral bygger på synergieffekt mellan fyra grupper biologiskt aktiva ämnen: järn med mineraler, antioxidanter, adaptogener och vitaminer.

Den innehåller bland annat:
– Järn, Vitamin B6, B12, B2, B5 och folsyra som alla bidrar till att minska trötthet och utmattning.
– Järn, vitamin B6, B12, vitamin C och folsyra bidrar till normal blodbildning.
– Selen, zink, riboflavin och mangan bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
– Zink, biotin och selen bidrar till att bibehålla normalt hår och naglar. Koppar bidrar till hudens normala pigmentering samt normalt hår och bindväv. Niacin bidrar till att bibehålla normal hud.
– Järn, selen, vitamin D, vitamin C och folsyra bidrar till immunsystemets normala funktion. Folsyra bidrar även till vävnadstillväxt hos gravida.

Feminerals egenskaper :

Mot järnbrist och trötthet

För ett ökat välbefinnande

Vackrare hår, hud och naglar

Femineral finns bland annat att köpa på apotea

Gillar

Kommentarer