Chokladig Kladdkaka med marshmallowsfluff

Ännu en snabblagad efterrättskaka att ha på lut i kylen. Härligt krämig chokladkladdkaka med lent marshmallowfluff.
Nom, nom,nom....
Kladdkaka med Marshmallowfluff
150 gram smör
100 gram choklad
2,5 dl strösocker
2 ägg
1 dl vetemjöl
0,5 dl kakao
1 tsk salt
2 tsk vaniljsocker
150 gram marshmallows
5 dl vispgrädde
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg ett bakplåtspappaer i botten och smörj en form med löstagbar kant. Dela chokladen i mindre bitar. Smält smöret i en kastrull och låt chokladen sedan smälta i smöret. Vispa ihop ägg och socker. Blanda i chokladsmeten i äggblandningen och sikta sedan i de torra ingredienserna. Vänd samman till en jämn smet och häll den i formen. Grädda i ca 20 minuter och låt sedan svalna helt.
Koka upp grädden till fluffet och smält marshmallows i grädden. Låt stå i kylen tills det är kallt. Vispa upp och spritsa över chokladkakan.


Gillar
Kommentarer
