Bullandö glassfabrik

”Svenska fotbollförbundet tillåter sedan den här veckan 50 åskådare på matcher framöver, främst på nivåerna under elitfotbollen går det att läsa i de nya riktlinjerna. ”

Plötsligt blev det tillåtet att få titta på de yngre förmågornas fotbollsmatcher igen!!! Jippie!

Så här om dagen när sonen hade cup-match på Värmdö. På andra sidan stan för oss, bestämde vi oss för att fira med en familjeutflyt. Vi hade dessutom tillfälligt blivit utsedda till material-ansvariga så det passade alldeles ypperligt. Så vi packade med oss middagsmackor och hund i bilen och drog iväg. Väl där med sonen avlämnad för uppvärmning kom jag på att det inte var så långt för ett besök på Bullandö glassfabrik. (Det kan ju inte vara så farligt att äta efterrätt före middag om man nu får chansen....) Så sagt och gjort så drog vi väg och lyckades med att både få god glass och skärgårdskänsla innan matchstart. Snacka om flera flugor i en smäll! Matchvinnare dessutom! Snacka om härlig sommarkväll.

❤️

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Va roligt att se bilder därifrån, det va länge sen jag gick där på bryggorna och njöt av allt det fina där omkring 🤗 inget besök hos vännerna på Värmdö iår pga pandemin så det var extra kul att se lite bilder från Bullandö 🤗
nouw.com/passionbagareokock
saraboman
saraboman,
Kul att du känner igen dig!!! 😃
nouw.com/saraboman
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Den glassen kan göra det värt besväret med ett besök
nouw.com/stenhagenbettan
saraboman
saraboman,
Jo, absolut värt "besväret"....🤪😋🍦👌🏼
nouw.com/saraboman