Boktips och lyxig amerikans äppelpaj

Innehåller affiliate-länkar

Innan sommaren satt jag och en kollega på jobbet och pratade böcker och det visade sig att vi hade väldigt gemensam smak när det kom till lättsam litteratur. Och precis lagam till semestern kom hon och la den här godingen i min hand! En riktigt, riktig mysbok... kaotisk men ändå idyllisk med snöflingor som faller den första december. Dessutom full med bakinspiration!

🥧

”En riktigt feel-good som väcker bakbegäret!”

Handling: När konditorn Olivia Rawling råkar sätta fyr på en efterrätt, samt hela lokalen där hon jobbar, flyr hon till den mest trösterika plats hon kan komma på: den lilla staden Guthrie, där hennes bästa vän Hannah bor. När hon blir erbjuden ett jobb av Margaret, den grälsjuka ägaren till pensionatet Sugar Maple Inn, ser hon ingen anledning till att inte tacka ja. Tillsammans med sin överentusiastiska hund flyttar Olivia in i husets bakstuga och det dröjer inte länge innan hennes desserter frestar hela byns befolkning.

Olivia finner sig snabbt till rätta i småstadslivet, och när Martin McCracken återvänder till Guthrie för att ta hand om sin sjuka far uppstår ljuva känslor. Men när en oväntad besökare dyker upp ställs allt på sin spets. Olivia inser att hon antingen måste stanna och inse att livet inte alltid blir som man tänkt sig, eller göra det som hon gör bäst fly.

Finns HÄR: http://c.mtpc.se/tags/link/1553802

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Älskar oxå den typen av feel good böcker som motsatts till alla dekare jag läser. Tack för tipset har laddat hem på Storytell
nouw.com/stenhagenbettan
saraboman
saraboman,
Hoppas att du gillar den!
nouw.com/saraboman