Bacon och Lönnsirapsbakad Brie

Välförtjänt "vuxenmellis" efter långpromenaden i snön..... Som passar minst lika bra till en värmande kopp glögg. Söt/salta smaker som blandar sig med den gräddiga smaken av Brie.

Bacon & Lönnsirapsbakad Brieost med Nötter

1 Brietårta 500 gram

2 paket Bacon

150 gram blandade, osaltade och orostade Nötter

0,5 dl Lönnsirap

0,5 krm Cayennepeppar


Sätt ugnen på 175 grader. Finstrimla bacon och stek i panna. Lyft upp och låt torka på ett hushållspapper. Gör sedan rent panna och lägg tillbaka baconet tillsammans med de blandade nötterna och värm upp. Tillsätt lönnsirap och cayenne. Koka ihop och lägg på Brietårtan som placerats på ugnssäkert fat. Baka av i ugnen i ca 10 minuter. Servera med bröd.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229