AW 2.0

Förra fredagen var en riktigt toppendag med mysfika följt av bubbel och tilltugg med trevliga vänner innan det var dags för ångbåtsbryggeinvigning och båttur in till stadens sus och brus och drinkar på Grand hotel. Den här fredagen ligger man nerbäddad med feber och en borttappad röst. Så kan det vara. Man får glädjas åt trevliga minnen istället och hoppas att lite alvedon och vila kan hjälpa en på traven. Full fart mot helg är det ju ändå!!
Shrimp rools
(räkröra i korvbröd)
Räkor
Majonnäs
Pepparrotsfärskost
Dill
Citronsaft
Salt & peppar
Korvbröd
machesallad
Citron
Caviar
Blanda ihop räkor med majonnäs och pepparotsfärskost enligt eget önskemål. Smaka av med hackad dill, citronsaft, salt och peppar. Grunda korvbröd med lite sallad och fyll sedan med röra. Pynta med lite caviar, citron och en och annan dillvippa.
Pizza med ädelost, päron och valnötter toppad med lufttorkad skinka och ruccola
Färdig surdegspizzadeg eller egen "vanlig"-deg
Gorgonzola
Parmesanost
Päron
Lönnsirapskarameliserade valnötter
Lufttorkad skinka
Ruccola
Sätt ugnen på ca 200 grader. Platta ut pizzadegen och fördela ut bitar av gorgonzola över den. Riv över parmesanost. Skiva päron och lägg över osten. Grädda i ugnen tills pizzan får lagom med färg. Toppa med valnötter, skinka och ruccola.
Mums! Mims! Mums!
❤️




