Att möta sina rädslor....

Häromdagen skrev jag att jag börjar bli mer och mer förtjust i Halloween. Något som jag nu känner att jag måste utveckla en aning. För det finns saker som jag INTE tycker om också... Det som jag GILLAR med Halloween egentligen är själva pumpa-temat som går mer åt ”skördefest”...och som mest består sv halm och pumpalyktor. 🎃 Men med tiden har jag börjat acceptera ett och annat spöke, några spindlar, något skelett, en mumie, en och annan häxa och ett monster. Vampyrer har alltid varit skrämmande tycker jag men så länge det håller sig till något slags ”sago-format” tycker jag att det är okej.... Mina barn (och nu mera även min kära make) tycker tydligen annorlunda. Vilket har resulterat i att jag fått ge vika och låtit de yngre förmågorna fått Halloweenpynta aningens mer brutalt än vad jag själv hade valt... 👻🕷☠️🧟. Men man vänjer sig och plötsligt vågar man lite mer... som förra året när vi gick på Nordiska museet’s nattvandring . I år vill yngsta dottern gå på Gröna Lund!!! 😱 Jag har försökt att kompromissa och erbjudit mig, om, vi håller oss på ”barnavdelningen”. Men det är lite "allt eller inget" som gäller. Och så kommer vi då till dagens utmaning!!! Där även kära maken kommer in i bilden. För idag är tanken att vi ska springa den avslutande delen av

STHLM Challange .

STHLM Apocalypse

Vilket har visat sig vara ett lopp som utspela sig i en påhittad miljö med luftburen virussmitta. En form av svanskull om jag förstått det hela rätt där smittade varelser kommer jaga dig och försöka ta dina tre liv.... Har tidigare sett att dessa lopp brukar dyka upp i Halloween-tider och skulle aldrig frivilligt anmäla mig!!!

Så, jag hade helst betackat mig även detta lopp. Men då kära maken är nyfiken och verkar känna en viss spänning i evenemanget har jag bestämt mig för att bita ihop och möta mina rädslor.

Kanske blir det kul....

Men just nu känns det inte så.

Återkommer när jag vet mer... over and out.

👻


Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Lördag omen vecka är vi på Gröna Lund, det är andra året vi tar oss dit
nouw.com/stenhagenbettan
saraboman
saraboman,
Det lutar nog åt att vi också tar oss dit...😱 Fast jag kanske stannar på barnavdelningen 🎃🤪😂😂😂
nouw.com/saraboman