Amazing Grace

I tisdags hade kära maken och jag lite av en ”date-nigit” och drog på bio. Förra veckan var jag nämligen lite nyfiken på hur nöjesutbudet egentligen ser ut, så h��r mitt i ”Corona-tider” och upptäckte att det faktiskt var fullt möjligt att gå på bio. Svensk bio håller biograferna Grand och Victoria öppna i Stockholm och på flera håll ute i landet kan man boka privata visningar till väldigt fördelaktigt pris om man är några stycken. På vissa ställen kan man också boka en egen biosalong, ta med spelkonsol, spel och kontroller och bli uppkopplad och spela på bioduken. Hur häftigt låter inte det om man är lagd åt det hållet? Men för oss blev det ”lyx-bio” istället då även Bio-Bistro Capitol har visningar. Typ Me, myself and I i salongen då vi sammanlagt var fem personer på denna visning. Ostbricka, salta mandlar och ett glas rosé som biogodis. Sämre kan man ha det. Och en utomordentligt bra och intressant film- dokumentär.

”Det bästsäljande albumet ”Amazing grace” fick äntligen sin biokompanjon färdigställd. Aretha Franklin i ”Amazing grace”. De två långa konsertkvällarna har skickligt slimmats ner till 89 minuter, men det överväldigande intrycket består. Det är innerligt och intensivt.”

Efter filmen stannande vi kvar på Bistron och delade på en pizza. Fullt ”Corona-säkert” ur distans- och folkmängd-synpunkt även där.

👍🏼

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Vilken bio! Ser superlyxigt ut, blir nästan lite avis. Hoppas ni hade det supertrevligt, kramar 💞
nouw.com/ellendelin
Evaeliasson
Evaeliasson,
Verkligen lyx bio, såg jättetrevligt ut 🌸
nouw.com/evaeliasson