Allt på en gång! Halloween, Jul och massor av god mat!


Egentligen var det loppis som stod på programmet men väl framme i Tanum hade den tydligen stängt. Så det blev en tur till Dollarstore istället. Äldre generationen hade redan varit där i veckan så ryktet om att det fanns både Halloween och Jul uppbunkrat fick både yngsta dottern och mig väldigt förväntansfulla. Och man kan väl säga att de levererade ganska bra...... dock fick inte speciellt mycket följa med hem. Men det var roligt att se, känna och klämma och smida planer. Stor julavdelning för pälsklingen hade de också. Tomtedräkter i överflöd och små kojor och leksaker. Vill man ha en hundtomte i jul så vet man vart man ska gå! Korv med surkål till lunch och kära maken hittade dessutom prisbelönade korvar att köpa med hem.

Vacker bilfärd tillbaka utefter kusten och två loppisar hann vi iallafall med innan allt stängde och det var dags att ta sig hem och ordna med middag. Under tiden testade yngsta dottern ett Halloween-kit.

Mätta och belåtna byltade vi sedan på oss för att ta oss ut i Septemberstormen och beskåda årets Smögen, Island of Light. Faktiskt lite Halloween-känsla över det med...

🎃

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en helt underbar dag! Ja tänk, två högtider i samma varuhus, spännande! ha en riktigt fin dag nu vännen! ❤️
nouw.com/missjohansson
saraboman
saraboman,
Riktigt bra utbud också! ☺️ Ha en fin vecka!
nouw.com/saraboman