Aktiv helg!


Startade upp helgen med att gå lite tidigare från jobbet för att ta mig in till stan och hämta ut startkit inför helgens löpevenemang: STHLM trial run. Det första av 4 lopp i löpserien STHLM Challenge. Sen vidare för att möta upp döttrarna, handla och hem till ett lugnt fredagsmys. Earlybird lördagmorgon då yngsta dottern med äldre syskon som tränare drog iväg på fotbollscup. Kära maken och jag tog hunden strax efter och mötte upp för att iallafall få se en av tre matcher och lite ”titta på fotbollsmatch-träning” för Bruno the dog som tycker att det är en ren och skär pina att inte få ha hela flocken samlad innom räckhåll.

Promenad tillbaka och ett litet snabbt mellanmål innan det var dags för oss att ta oss till Djurgården för att bli av med lite spring i benen.


Foto: Ryno Quantz

Foto: Ryno Quantz

Foto: Ryno Quantz


Sol men lite kyligt. Lycklig ändå att vi slapp minusgrader och snöfall!!! Lyckades på något märkligt sätt hamna i sista startgrupp och mycket folk framför. Lite frustrerande att inte få ta sig fram i egen vald takt då det blev rysligt trångt på de smala skogsstigarna men ändå en lyckad upplevelse och härligt slutkörd efteråt. Tycker dock att det är väldigt trist med dessa ”reklamfyllda” goodiebags med för mig märkligt innehåll. Jag hade blivit överlycklig för en gammal ”hederlig” påse med kexchoklad, banan och vatten...

Men det kanske bara är jag....


Ett snabbt klädbyte senare stod vi sedan och tittade på fotboll igen då det var dags för äldsta dottern att ta hem en seger till laget. En väldigt god sallad med ruccola, blåbär, stekt halloumi och sparris tillsammans med kött som fått tillagas länge i ugnen och krossad färskpotatis fick avsluta lördagkvällen.

Mums!Söndag som inleddes med långfrukost följt av hundpromenad och ytterligare en fotbollsmatch. Härlig känsla när sonen dundrar in matchens och säsongstartens första mål. Och ännu skönare att få gå hem med vinst i bagaget! Tacofirande och tidigt i säng efter en gammal repris av ”Mord i paradiset”.

Nu, ny vecka med nya utmaningar!

Må gott!

❤️

Gillar

Kommentarer