På den sista dagen i London åkte till några turistställen. Vi åkte först till Big Ben och tog en glass och sedan gick vi till Buckingham Palace där vi passerade en sjö som man kunde se London Eye ifrån.

När vi kom fram till Buckingham Palace var det jättemycket folk som stod vid sidan av vägen och arga poliser som skrek på folket att gå bort från vägen när det kom massa hästar, det blev tyvärr inga bilder på detta eftersom det var för många folk i vägen.

Vi åkte sedan till Tower Bridge och åt fish and chips och tog lite bilder. Innan vi åkte till vårt hotell så åkte vi till Piccadilly Circus och Harrods där jag köpte te till mamma.

På torsdagen åkte vi hem ca kl.10 så jag tog inga bilder den dagen.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det blev en lite sen uppdatering pga mitt wifi strulade, men nu är jag tillbaka igen!

Andra dagen vi var i London så gick vi och åt frukost på något ställe ganska nära där vi bodde, kommer inte ihåg exakt vart vi bodde men närmaste undergroundstation var Bayswater.

Efter frukosten åkte vi direkt till Watford Junction och därifrån åkte vi med en buss till Harry Potter Warner bros studio tour. Vi var där i ungefär 4 timmar, det var underbart! Det fanns otroligt mycket att kolla på och det hände saker hela tiden, det jag tyckte mest om var stora salen och en "liten" byggnad av hogwarts, honungsölen var också god, lite i alla fall.

Efter Harry Potter åkte vi hem och gick sedan till Kensington Gardens där det fanns jättemycket ekorrar, efter ett tag drog vi hem och sov.

Likes

Comments