För några dagar sedan åkte jag, mamma och min bror på en roadtrip till Småland, mest för att jag ville kolla på mitt gamla hus från när jag bodde där. Vi gick runt huset och kollade lite men sedan knackade vi på (mamma jobbade förut med en som bodde i huset så de kände varandra lite) och fick komma in och kolla. Dem hade gjort om väldigt mycket och jag minns mitt rum som myyycket större, men det var kul att få se allt igen.

På hemvägen åkte vi till Varberg, Apelviken och badade och åt. Det var väldigt långgrunt så man fick gå rätt långt för att kunna simma. Efter badet gick vi till Surf Saloon som låg några meter bort från stranden och åt, dem hade god mat och såå fin inredning, älskar färgerna! Dem hade till och med en fejk palm, jag älskar palmträd!! De är så fina! (Personen i bakgrunder på den femte bilden?? Wyd?)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Det var ett tag sedan sist men jag kommer bara uppdatera bloggen när jag har bilder att lägga upp, eftersom det är därför jag har bloggen. Lite bilder från juni:

Likes

Comments

På den sista dagen i London åkte till några turistställen. Vi åkte först till Big Ben och tog en glass och sedan gick vi till Buckingham Palace där vi passerade en sjö som man kunde se London Eye ifrån.

När vi kom fram till Buckingham Palace var det jättemycket folk som stod vid sidan av vägen och arga poliser som skrek på folket att gå bort från vägen när det kom massa hästar, det blev tyvärr inga bilder på detta eftersom det var för många folk i vägen.

Vi åkte sedan till Tower Bridge och åt fish and chips och tog lite bilder. Innan vi åkte till vårt hotell så åkte vi till Piccadilly Circus och Harrods där jag köpte te till mamma.

På torsdagen åkte vi hem ca kl.10 så jag tog inga bilder den dagen.


Likes

Comments

Det blev en lite sen uppdatering pga mitt wifi strulade, men nu är jag tillbaka igen!

Andra dagen vi var i London så gick vi och åt frukost på något ställe ganska nära där vi bodde, kommer inte ihåg exakt vart vi bodde men närmaste undergroundstation var Bayswater.

Efter frukosten åkte vi direkt till Watford Junction och därifrån åkte vi med en buss till Harry Potter Warner bros studio tour. Vi var där i ungefär 4 timmar, det var underbart! Det fanns otroligt mycket att kolla på och det hände saker hela tiden, det jag tyckte mest om var stora salen och en "liten" byggnad av hogwarts, honungsölen var också god, lite i alla fall.

Efter Harry Potter åkte vi hem och gick sedan till Kensington Gardens där det fanns jättemycket ekorrar, efter ett tag drog vi hem och sov.

Likes

Comments

Kom hem från London i torsdags. Hade det bra i London, älskar hur dem pratar där<3

Första dagen i London gick vi runt och kollade lite runt i kvarteret och sedan gick vi och shoppade ganska länge på Oxford Street och efter det blev det fish and chips (obligatorist).

Likes

Comments

I fredags hade jag min sista prao-dag, då åkte vi till bilföretag och fotade dem som jobbade där. Sedan tog vi bilen till Kungälv och åt, efter det tog jag några bilder på honom (fotografen jag praoade hos) och han tog några på mig, som jag snart ska lägga upp. När jag slutade så åkte jag och mamma till Marstrand för att ta kort.

Älskar solnedgångar!! Måndag till torsdag åker jag, pappa och David till London, så det kommer inga inlägg förens torsdag eller fredag.

Likes

Comments

Hela veckan har jag haft prao hos en fotograf på amlifyphoto, imorgon är sista dagen vilket är tråkigt, men en så länge har det varit jättekul och jag har lärt mig en del om kameran. Eftersom jag har haft med mig kameran hela veckan så har jag tagit en del bilder, här är några av dem.

Likes

Comments

Välkommen till min blogg!

Äntligen skaffar jag en blogg! Jag har funderat på det ett tag och nu äntligen gör jag det. Här på bloggen kommer jag bland annat lägga upp foton jag tagit och skriva av mig lite.

Bye!


Likes

Comments