Som vanligt har jag failat totalt med mina planerade inköp. 😂

Det var dags för ett nytt mineralpuder och make up store hade 50% på det jag brukar använda, så då slängde jag med ett läppglans när jag ändå var i farten..
och som att inte det räckte tog jag en vända på kicks med😜

Vad ska jag med allt smink till!? Jag har så mycket jag borde börja använda men ändå så bara MÅSTE MAN KÖPA MERA 😍👌

Sen sprang jag ju även på denna grymt snygga body😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ännu ett kroppssmycke till samlingen 😍

Detta får mig att glömma bort och gömma mina mamma skavanker på kroppen.

Likes

Comments

Som jag skrov tidigare så fick lilja vattkoppor förra veckan bara 5 månader gammal.

Det slutade med en Temo på över 39 graders feber, besök på barnakuten i över 8 timmar då hon blivit så påverkad av feber så hjärtat slog alldeles för först, därav andades hon väldigt snabbt och syresättningen sjönk så hon var vit om fötter och iskall om händer.

Här om dagen la jag ut en inlägg på Facebook om när vattkoppor slutar att smittas, då jag inte under några omständigheter vill smitta någon annans lilla bebis.

Vi har ingen aning om vart lilja blivit smittad då vi ej umgås med barn eller barnfamiljer. Men efter mitt inlägg på Facebook så har jag mina aningar.

Eftersom tokmånga anser att det är "bra" att deras barn blir sjuka och ber mig att träffa dem för att deras barn ska bli sjuka, så skiter ju folk uppenbarligen i ifall barn blir sjuka med detta synsätt och går ut med sina sjuka barn.

Och pang så har man lyckats smittat någon.

Jag kan verkligen inte begripa hur man medvetet vill göra sitt barn sjukt? Och ja visst är det bättre att barn får vattkoppor innan de är vuxna men 5 månader? Det är INTE okej...Likes

Comments

Äntligen har mina efterlängtade paket trillat ned i brevlådan.

Så söta toppar😍🌸

Går att matcha med så humla mycket, jeans,kjolar av alla dess slag och leggings.

Likes

Comments

Här har ni inte bara ett tips, utan även en anledning till varför du inte borde slänga dina gamla Extensions.
En uppfräschning på en ny nivå. Som ser väldigt naturligt ut.

(detta beror såklart på hur slitet ditt hår är, och vad du själv föredrar)
Jag själv har ju axellångt hår men tycker det känns tråkigt och tunt utan extensions.
Så därför valde jag att göra en lång Bob.

Superenkelt och snyggt ifall man är lite händig med saxen.

Jag som använder clips börjar med att sätta i håret som jag brukar. Men jag sorterar ut mitt egna hår och sätter upp det (ej risk för att klippa sitt egna) i små bullar.
Sedan tar jag och delar upp håret på mitten, så det blir två tofsar längst nästan lika långt som mitt egna hår (lite längre) då håret skall toppas och klippas in.

Klipp av håret under tofsarna sen är det bara att ta fram saxen och klippa in håret. Ni kan enkelt se videos på youtube 🤗 annars gå till frisör. Skön vardagsfrilla helt klart 💪👊

Likes

Comments

Hej! Nu var det sådär längesedan jag uppdaterade här inne igen. Ett bevis på att man har ett liv utanför nätet altså😉

Förra veckan drabbades vår lilla tjej av 39 gradera feber och vattkoppor redan vid 5 månaders ålder:( kommer göra ett inlägg om detta. ( det var hemskt)

Men iallafall i lördags var vi på bröllop ute vid gällersta forngård Här i örebro. Det var supermysigt.

På dagen drog jag upp till studio Amadeus inne på Oscars c och fick håret fixat av yasmine. Så skönt att få sitta där och bli ompysslad en stund, som mamma behöver man all omvårdnad man kan få.Tack För att vi fick komma på er stora dag, och vi önskar er all lycka i framtiden🌸

Likes

Comments

Är det inte konstigt hur allting ska framstå som perfekt ute på internet.? Jag har verkligen tröttnat på skiten. Så här får ni höra lite sanning, urmitt operfekta liv.

Som nybliven förälder så är man osäker på ALLT, exakt allt som rör barnet, ditt samliv, din förmåga som förälder och ja till och med på din existens.

Du blir matad med "tips" ovh besserwisser mammorna lägger hela sin själ i att förklara för dig vad du gör för "fel"

Du får lägga din karriär åt sidan, du får inte längre känna dig en del av något som en arbetsplats, eller få bekräftat att du gör något bra som Ditt gamla jag- du är ju trots alt definierad som MAMMA NU.

Alla dina vanor och banor förändras.

Och mitt i detta ska du försök vara mamma, du blir MATAD med information i överflöd och eftersom man inte får sova så mycket som man önskar så går ungefär hälften av all information in.

Du är definierad som Mamma nu! Barnet är det viktigaste i ditt liv!

SJÄLVKLART- men jag då?...
någonstans inuti finns du.
Som alltid har funnits.
Man ser sig själv i spegeln och du känner inte igen dig själv, dina gamla kläder passar inte.
Du har ont och är trött i hela kroppen.
Man försöker hålla humöret uppe och ska som alla andra dagar gå upp och klä på dig, men inget passar. speciellt inte dina små korta toppar i spets som visar magen. Den magen som du tidigare var så himla nöjd med. Den är nu hängig med lös hud och full i bristningar..
Man känner inte igen sig själv i spegeln, man gråter. Ännu en del har förändrats och tagits bort din stil...

Men eftersom du är MAMMA så får du ju inte känna eller ens tänka såhär, det är ju barnet man ska lägga fokus på, annars är man ju en dålig mamma.

Älskar du inte ditt barn har jag hört SÅ många gånger, när jag berättat hur jag känner helt ärligt. Att man skäms över hur sin mage ser ut.

Jag har även fått kommentarer om att jag borde lägga in mig på psyket för att jag vart så öppen med hur jag känt mig.

Man ska tänka att man fått ett mirakel, det känns bättre då.

Och du får absolut inte tänka såhär, för det finns folk som har det värre...


Absolut men rent realistiskt så är ju barn det mest naturliga som finns att bära på och föda...
Och Realist som jag är så är det för mig ingen tröst i detta läge.Detta är ett litet utdrag över hur jag har känt mig och känner mig vissa dagar. Egoistiskt att inte skriva något om lilja detta inlägg va?...


Den här bilden är jobbig för mig att lägga ut. Ni kanske inte ens tänker på det, men jag STÖR mig så på min mage.. men jag börjar sakta acceptera hur jag ser ut. Jag trivs väldigt bra med hur kroppen återställt sig efter graviditeten, mycket pga att jag valt att ta hand om mig själv. För lilja behöver en stark mamma, inte någon som är ledsen och hatar sig själv. Här har kost och träning i lättare form räddat mig.

Men magen är ett av mina största komplex.
Men jag jobbar varje dag med att försöka gilla den på något sätt.

Och bara för att jag är ärlig med hur jag känner ang kroppen betyder det inte att jag inte är glad för jag fått barn osv. Det har inget med det att göra utan om hur jag ser på mig själv.Att bli mamma är jätte tufft men det är inte så många som vill tala om det, mer än att de inte får sova möjligtvis..
Likes

Comments

i söndags sken solen, och min mamma kom för att hämta lilja, för att åka till kyrkan där lilja har lite kompisar:)

Ja jag brukar faktiskt vara i kyrkan ibland jag med. Då mina föräldrar hjälper till väldigt mycket och så. Och det är väldigt härliga och lättsamma människor där som inte dömmer så fort man kliver innanför dörren. Det är en frireligiös kyrka.

Iallafall, så jag och Collin var själva hela förmiddagen. Det var bara SÅ KONSTIGT. Känns som hela ens identitet är borta utan lilja. Hon är ju en del av oss!
Vi gick ut på promenad, åt lunch på naturens hus, sedan upp på stan och kollade in open art som hade premiär.

Och om jag ska va ärlig så väckte detta något i mig, något jag funderat på länge. Nämnligen att börja måla. Inte för att jag e bra på det på något sätt. Men jag älskar färger, och sådant. Så jag tror det ska få bli mitt nya "slappna av hobby"

Jag målade ju mycket när jag bodde i Norge inte på canvas, utan i målarbok. Ovh det var riktigt avslappnande och man kunde stänga av efter ett 16 timmars arbetspass.

När vi hämtat lilja, köpte vi nya leksaker och jordgubbar vi gjorde alkoholfri daquiri på. Den smakade exakt som glassen twister när lime. Åkte i😍🌸

Likes

Comments

Som alltid till sommaren så behöver jag en ny hudvårdsrutin. Då min hy alltid ballat ur, med stora porer och massa pormaskar som är omöjliga att få bukt på.

Så efter en massa research på peeling så hade jag fast beslutat mig för the bodyshops "dropp of youth" liquid peel. Som är en återfuktande peeling.

Såklart så var den slut, men jag blev rekommenderad "drops of light" istället som jobbar på lyster.

Sedan var det 3 för 2 produkter så jag tog en aniktstvätt och en ny dagcreme.

Love IT!

Såhär ser mitt handfat ut efter min peeling, massa massa gammal hud.

I

Likes

Comments

I lördags så fyllde en av mina bästa år, och jag var bjuden på middag borta Västerås.

Först blev det lite vinhäng ovh gott snack i en fin trädgård, sedan vidare till k9 där det bjöds på fördrink på soldäck med utsikt mot Mälaren och stora båtar.

Sedan satt vi oss till bords där set serverades skaldjursplatå och vin.

Själv åt jag biff då jag inte kan med smaken av något ifrån havet😂✌️


Supertrevligt, men nya ovh gamla bekanta ansikten. En av de bättre kvällarna någonsin 🌸

Likes

Comments