Nu blir det lite ändringar i flytten. Vi kommer inte få hämta nycklarna först på måndag. Lite besvikna är vi då dom lovade först att vi skulle få hämta dom innan men målaren var inte riktigt klar. Så på måndag klockan 12 kan vi hämta nycklarna😃
Då kommer vi hyra ett släp i någon timme och köra ner sängarna och det mest nödvändiga. Vi ska även koppla in tvätt- och diskmaskinen. Sätta upp grinden i trappan. Resten kommer flyttfirman att ta på lördagen.
Så nu är det riktigt kaos hemma. Ska bli skönt att komma i ordning.
Nu på lördag ska vi på valpträff i Vallentuna och träffa Simbas syskon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra veckan pratade jag med Felixs nya lärare. Hon har jobbat i hans förra skola så han vet vem hon är och tvärtom. Så nu var alla papper klara för honom. Han tillhör ju särskolan då han är diagnosernad med utvecklingsstörning och språkstörning. Så den 3 oktober ska vi hälsa på i skolan och klassen han skabrösa i. Han gick i den skolan från åk 1-3 fast i en annan byggnad då. Vi ska vara där 3 timmar. Det är minst två elever som vet vem han är sen tidigare. Han är nervös inför att hälsa och att börja ny skola. Men vem brukar inte vara det?!?

Felicia har blivit klassplacerad i samma skola som Felix men hon kommer gå i vanliga grundskolan. Hon kommer börja sen klass där dom just nu bara är 20 elever. Hon är också nervös men längtar samtidigt.

Så skönt att veta att det med skolan är avklarad. Jennifer går ju kvar i sin skola i Västerhaninge då det knappt är 1 år innan hon slutar högstadiet. Så hon kommer få pendla lite längre men det har hon inget emot.

Izabella står i kö till barnomsorg och är tänkt att hon ska börja nästa år.


Nu är det bara 19 dagar kvar tills flytten. SKÖNT!!! Förhoppningsvis så får vi besked innan veckan är slut när vi kan hämta nycklarna. Så fort vi har fått nycklarna så kommer vi att börja att köra saker dit. Vi måste få upp grindarna i trappan omgående då Simba inte får går trappan ännu. Sen tänkte vi köra saker som vi har på vinden först. Vi får ju plats ganska mycket i bilen då vi har en v70. För vi tänkte att vi fyller bilen så mycket man kan så åker Alex ner till Nynäs själv med bilen.

Snart ska man iväg och hämta Jennifer i skolan för vi ska till PRIMA och träffa kuratorn som hon går KBT hos. Möte som vanligt. Nästan något/några varje vecka. Har två till möten denna veckan. På fredag ska Izabella till BVC för att göra 4-års kontroll och sen lite senare på dagen ska jag och Felix till Habiliteringen för att träffa hans psykolog.

Nästa helg ska vi iväg till Vallentuna på valpträff hos kenneln som vi köpte Simba. Dom är nästan 4 månader då.

Likes

Comments

Vi bor ju just nu i Jordbro som det händer än hel del i. Varit mycket i massmedia som bilbränder, skjutningar, knivhuggningar och diverse andra tråkigheter.

Bodde här när jag var liten och då kunde man känna sig trygg men så är det inte längre. Mina barn vågar knappt gå ut. Man är hela tiden orolig vad som ska hända. Varje dag när man går till bilen går tankarna är den stulen, har man haft inbrott i den eller i värsta fall nedbrunnen. Än så länge har vi klarat oss.

Tanken var väl när vi flyttade hit för 3,5 år sedan att det är inte så farligt som media har blåst upp det till. MEN jo det är det faktiskt. Jag skulle aldrig rekommendera till en vän att flytta hit. Så nu flyttar vi tillbaka där vi kom och hade trygghet nämligen Nynäshamn. Alla i familjen längtar att få komma tillbaka och lämna denna ort. Så om 23 dagar flyttar vi från Jordbro.

Likes

Comments

Denna bloggen kommer att handla om mig och min familj och allt runt omkring oss.
Familjen består utav mig, Sara 38 år. Min sambo och pappa till mina barn, Alexander 37 år. Sen består familjen av fyra barn. Det är Jennifer, 15år, Felix 13 år, Felicia 11 år och Izabella 3 år. Barnen har lite olika diagnoser som ADHD, psykisk ohälsa, sömnsvårigheter, utvecklingsstörning, språkstörning, inlärningssvårigheter och försenad språkutveckling. Mer om det senare.
Familjen består även av våran katt Ronja på 11 år, guldhamstern Teddy 2 år och det senaste tillskottet i familjen en Golden retriever, Simba 3 månader.

Vi bor just nu i Jordbro/Haninge som ligger söder om Stockholm.

Likes

Comments