Header

Först ut har vi shetlandsponnyn Kiara.

Detta var en svart liten mini-ponny jag red när jag var 6 ungefär. Hon lärde mig massor mellan lektionerna på Skogslotten. Saknar henne massor då hon tyvärr vart såld efter 2/3 år.

Tindra.

Kiaras föl. Henne red jag både in och utbildade tsm med nån äldre. Något större än Kiara dock. Såldes tsm med Kiara.

Goliat:

Shettis från Skogslotten jag lånade i 2 år! Han lärde mig allt jag kan idag, Saknar denna ponny fortfarande. Han fick problem med ryggkotorna och lämnade sedan tbx. Nu är han frisk och 26 år. Såld till en privatfamilj.

Mulle.

En till shettis vi köpte som bara jag kunde rida då ingen annan kunde sitta upp på honom utan att han bockade av dom. En liten rodeo-kung verkligen haha. Honom fick vi lämna tbx då jag ville satsa på tävling.

Ramir.

Dponny, westenhäst och triangelmärkt. Honom fick jag låna och rida på av mammas kompis. älskar denna ponny! Han slutade jag rida senare för jag fick en förfrågan att rida en tävlingsponny!

Ayla

En cponny jag fick lov att rida av en vän (tävlingsponnyn). Henne red jag massor medans hon var till salu. Tyvärr fastnade hon under bakbommen i transporten & bröt ryggkotorna. Fick tas bort. Älskar denna ponny massor och kommer alltid göra det.

Pegasus D Chanel

Min älskade bponny som kom till mig och inte gick att rida. På 2 år hade jag debuterat LC hoppning och Debutant Fälttävlan. Hon såldes 140117 pga att jag blev alldeles för tung. Idagsläget vet jag inte vart hon är och de är nt så kul men aa. så är det ibland..


Mysan

En ung Dponny. Väldigt speciell 5 åring. Vi gjorde framsteg men jag kände att hon skulle passa bättre som dressyrhäst och såldes pga det. Nu är hon hos 2 dressyrryttare och har det väldigt bra vilket jag är glad över.


Nuvarande ponny: JENNY

Jenny Dponny sto imp Holland. Hoppat LB reg med förra ägaren. Vi kommer förmodligen debutera LA på P&J i helgen. Världens mysigaste bästa ponny. hoppar banor på MSV hemma. ÄLSKLING!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjoo, dagen har vart lång idag.. Först tbx till helvetet även fast jag är såååå nöjd med klassen. Roligt att träffa lite nya, speciellt folk som rider också!! efter de drog jag direkt till stallet och vart och fixat där runt 7 timmar.. Kom hem nyss, vart ett dressyrpass idag. Så fin häst.

idag har jag haft många olika outfits så här är några av dom hahah

får väll dock be om ursäkt igen, får dåligt bloggande.. Kommer bli bättre! JAG LOVAR DE VERKLIGEN! med både träningar, stalljobb, gym & skola blir de ingen tid över.. men ska försöka eller jag SKA hinna runt 2 inlägg per dag efter onsdag!

Likes

Comments

Jenny var en dröm idag. började hoppa en LB bana efter uppvärmningen & höjde sedan upp till en bana på MSVB höjd (120) & hon var så fin. Älskar bara denna ponny mer och mer för varje dag! Nu är jag så sjukt taggad till Hillersta den 23 & Nfk den 29 augusti & förmodligen DM Kinda den 26 september.

Likes

Comments

Jag lyssnar på musik HELA TIDEN. Mitt liv typ haha, man blir liksom mer taggad på allt. Denna låt är helt sinnes bra!


Förut gillade jag inte Danny alls. men efter denna låt fattar jag hur sjukt bra han är.

sorry, för dålig uppdatering här, haft mycket med stallet samt plugget som börjar snart. Skulle verkligen kunna betala för att inte behöva gå till skolan.. de värsta som finns. Men de är ju tyvärr ett måste så..

tycker verkligen alla ska gå in på Nellie sjukt grymma inlägg och läsa det ett par gånger. Stämmer verkligen i varje ord hon skriver. RESPEKT till Nellie!

Likes

Comments

Hej, Idag gick jag upp tidigt då jag skulle med Celle till Sharpman & Mantorp på sadelprovning. Hann inte gå på Sharpman så länge när dom skulle iväg men blev iaf lite av de jag tänkte. Ska ju ändå dit den 25 igen & köpa min Samshild.

Nöjd med de lilla jag köpte iaf, de blev ändå liksom Dyon tyglar, Kingslands strumpor & nummerlapp.

Likes

Comments

​Sån underbar ponny jag har! Allt känns så bra just nu. Hoppningen, Terrängen och allt. Hoppas mitt paket från Hippo K9 kommer snart! Alla örter samt min sponsor utrustning, så taggad! Nu måste jag ut ett tag till Jenny & jogga henne lite så hon inte blir stel sen igår. Hörs nog mer ikväll.

Likes

Comments

Hej, jag är så himla nöjd med Jenny efter igår.
LB debuten med världens bästa känsla & jag har fått upp mitt självförtroende igen. Så nu kommer jag om det går som planerat debutera LA den 23/8. Sedan LB/LB+ på nfk 29/8, LC/LB skogslotten 11/9 & förmodligen hoppar DM på Kinda den 26/9
. Allt beror på hur de går den 23 & 29. Älsklings ponny. 

Likes

Comments

Ponnyn var sjukt duktig idag! Felfri LC(90) och 4 fel av att hon kom för nära ett i LB(100) debuten. Video nedanför.


Likes

Comments