När lägenheten i Happis inte riktigt vill sammarbeta räddar Ikea dagen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejåhåj! Förra veckan var den första veckan på praktiken! Jag är på Haparandas hälsocentral. Första veckan var.. mycket! Jag slängdes direkt in i arbetet för att få egna patienter andra dagen. Det är en rätt häftig känsla att faktiskt kunna saker, att allt man tragglat de senaste åren gett resultat! Rätt ofta går det kanske inte som man tänkt sig, då är det tur att ens handledare finns där och kan rädda situationen.


Likes

Comments

I helgen var det ingen vanlig helg för i helgen var det fysiosittning! Varje termin ordnar de som läser termin 5 en sittning för de som läser termin 6 (och snart ska ta examen). Sittningarna är till för alla som läser fysioterapi, och som sagt, ett tack och lycka till för de som snart ska ta examen. Temat på denna sittning var superhjältar!


Likes

Comments

​En bättre grej med Luleå är att alla årstider blir väldigt intensiva och typiska för just den årstiden. Vintern är sådär härligt kall och snålar inte med snön, medans solen knappt går ned på sommaren. Till och med hösten blir sådär idyllisk! Helt klart en bättre grej när allt jag vill just nu är att snö ska lägga sig på marken. 

Likes

Comments

I helgen fick jag finbesök av denna pingla! Vi hann med en massa mys, serietittande, promenadgång och annat bra som Luleå bjöd på. I lördags var det BEAT, en storkväll som DJ:laget på STUK anordnar.

Likes

Comments

I helgen rockade jag och bästa Ingborg Toughest i Umeå! Helt tokigt jäkla jättekul var det! Lerigt, svettigt och så mycket pepp! 

Likes

Comments

För ca en vecka sedan var det Rodden 2.0. Det är en tävling Teknolog-sektionerna i mellan, som går ut på att man ska bygga en egen båt och åka en viss sträcka(inklusive kasta mat på varandra). Vi fysios räknas kanske inte som teknologer, men kunde vara med ändå!

Så bra dag! Så mycket pepp och fina båtar

Likes

Comments

Hej där, vad kul att du har hittat hit!

Jag heter Sara Bergström, 21 år och läser till fysioterapeut på Luleå tekniska universitet. Jag är född och uppvuxen i Stockholm(ish). Efter gymnasiet kom jag in på den där utbildningen jag så länge tänkt på, så det blev till att flytta 95 mil norröver. Nu har jag börjat mitt tredje år på utbildningen och tänkte dela med mig av mina äventyr och ickeäventyr med er här på bloggen! 

Likes

Comments