Min Valborg har verkligen varit en av dom bästa dagarna på länge, först lite fest med frendioz. Klart att världens bästa kille kommer sen och sover här. Sjukt mysigt och roligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag slutade jag innan 12 vilket är så skönt. Jag och J drog ner till grillen och tog en pizza. Nu chillar jag hemma, ska nog sova ett tag. Ikväll ska jag hoppa lite med Tessan i paddocken. Så sjukt kul med en pigg ponny åsna

Likes

Comments

Hej alla fans, idag har jag mest chillat. Väntar på att Christian kommer hem från stan. Igår sov jag hos Tessan. Vi var ute och åkte moppe med frindoz hela kvällen typ. Sjukt kul men blir så kallt efter ett tag. Igår för först gången sen typ 1 månad tillbaka red jag Jenny. Min bäbis, hon vart sjukt busig när hon bara stått. Bockade och stegrade och aa.. Fast i slutet gick hon verkligen som en ängel. Så sjukt trött på mitt knä nu. Det ställer till så mycketför mitt liv. Aja.. Har egentligen ridförbud 2 månader till men jag måste ju liksom. Vi får höras mer ikväll

Haha en gammal bild på mig och Christian, dåligt ljus och så haha

Bilder sen igår, fin bäbis

Likes

Comments

Jag har verkligen nt hunnit skriva, dom gångerna jag har hunnit har jag nt haft internet eller att inläggen nt kommit upp..

I mitt liv händer nt så mycket just nu. Jag ska sälja Jenny och gå över till storhäst. Är nog det ända just nu hahah.

Likes

Comments

Har verkligen inte hunnit.
Tränat, skolan och kurser.
Planerat in första tävlingen den 19:4 på Åtvidaberg berg klasser får jag se

Förra veckan hoppade c runt en 110 bana på Jenny, shit vad fin ponny. Får nt hoppa själv pga mitt knä just nu. Men om 2 veckor ska det hoppas. Blir bara mer och mer sugen när man ser att hon hoppar som en Gud. Shit vilken ponny 💗💗
Likes

Comments

Efter 2 timmar på gymmet drar jag mig till stallet, in med alla hästar och sedan hoppträna min åsna 💗


Likes

Comments

Internetveteran tog slut så har inte kunnat skriva något inlägg. Det har inte hänt så mycket alls idag drar jag till gymmet och tränar. Ska tänka på magen och benen idag.


Likes

Comments

Dagarna har helt utsagt varit skit. I tisdags, följde jag med C till stallet och hjälpte henne när hon hoppade i ridhuset. Sen var vi i vårt stall och flyttade över 1000kg hö över vägen till ett annat stall. All utrustning allt skit. Stall från halv 3 till halv 10.. Provred mina treton igår och så sjukt bra grepp och sjukt sköna!
  • Allmänt

Likes

Comments

Idag kom mina älsklingar! Mina nya stövlar ett par treton advent 😍😍 sjukt sköna och snygga kommer prova de imorgon. 🌟😍

Idag har dagen varit bra! Seg dag! Stallet var dock sjukt kul och Jenny var en ängel, hon gick sjukt fint! Sen en seg gröntkort kurs i 2 timmar. Gick 1 mil hem efter det.. Sjukt trött!


Likes

Comments

kommer ta en blogg paus till på måndag, har inte bloggat för jag har verkligen inte haft något att blogga om. Jenny har vaccineras i förrgår. Ska börja träna på gymmet på måndag. Jenny har vilat. Eller red 2 varv på trängbanan i tisdag. Sen har veckan varit lung. Nu är det lov iallafall så kommer nog kunna skriva inlägg lite då och då.
Likes

Comments