Tisdag kväll

Igår så var det vägning på vv och det gick bra för det blev ett minus på vågen och det är jag glad för. Med tanke på att det är julafton och under julen så vill jag kunna unna mig lite. Och det kan jag göra nu men jag kommer kanske ändå tänka efter lite vad jag stoppa i mig. För jag kan inte äta hela tiden och inte röra mig. Det kommer inte att fungera för då kommer det allt blir ett plus på vågen nästa vecka och det kommer jag inte klara av.  Nu när jag sitter här så tänker jag hur det var förra julen och då blev det ett minus på vågen. Så då borde jag fixa denna julen med samt nyår som är nästa vecka. 

Jag är stolt över mig själv att jag har kommit så långt som jag har gjort för utan hjälp så hade jag inte fixat detta med min vikt eller med mig själv. För när jag tog emot hjälp med vikten så kunde jag fixa mig själv med. Och det har jag gjort detta året sen jag flyttade hem till mormor och morfar. Det var ett steg som jag inte ångrar en minut ens. För det har gett mig så mycket som jag vet att jag inte skulle fixa utan viktväktarna. Kommer kanske skriva mer om detta sen på nyår eller dagen efter om hur mitt år har varit.

Det är även tisdag och om 2 dagar är det julafton och det kan jag inte tror för det är inte ens kallt och inte ens snö ute. Och med detta så betyder det att jag har jobbat färdigt för denna veckan och är ledig resten :). Kommer blir skönt med lite lång ledig och jag kommer koppla av och bara njuta. För sen på måndag är det igång igen men då är det bara 3 dagar och sen är jag ledig igen. Ja, det är jul och nyår så då är jag allt ledig. 

Denna jul så kommer jag spendera med mamma, mina syskon, Örjan, mormor och morfar och det kommer blir roligt, mysigt och trevligt såklart. Så då kommer jag inte vara så aktiv här på bloggen, men kommer såklart uppdatera när julen är över. För denna julen så kommer jag umgås så mycket jag bara kan med min familj och busa med mina syskon och bara hänga. 

Nu blir det att skriva klart här och sen kommer jag bara koppla av resten av denna kväll för jag är ju allt ledig nu :)

Ha en skön och härlig jul så skriver jag slutet av denna veckan :)

  • 88 visningar

Gillar

Kommentarer