Sovit hela dagen

Vaknade vid kvart i 4 morse och trodde den var så mycket mer än vad den var. Hann bara komma in till köket så vaknade Nelly till och då skulle hon börjar prata och ha sig. Hon trodde väl att hon skulle få komma ut men det fick hon inte av mig. Gick tillbaka till mitt rum och lyckades somna om och vaknade några timmar senare. Har förr mig att klockan var halv 9 om jag inte minns fel. De andra var redan uppe och Nelly var ute i regnet, men men de andra skulle iväg så det blev lite frukost för mig själv. Det gjorde inget och jag fick in Nelly och hon var inte lite blöt heller. Stängde dörren ut så hon kunde stanna inne och blir torr.
Tog min dator och satte mig i vardagsrummet och försökte vakna till liv. Medan jag försökte vaknar så kom Nelly och la sig i den gröna stolen. Ja, vi har en grön stol i vardagsrummet och den tycker Nelly om att ligga och sova. Där låg hon i några timmar och kom inte ut förrän på eftermiddagen. När jag skulle ta mig en runda och då blev jag pigg och inte lika rastlös mer.

När jag kom hem så var det bara in i duschen och sen var maten klar :). Mormor hade gjort korvstroganoff och ris och det var riktigt gott. Mätta blev vi och jag gjorde maten lite mer rolig eller riset blev det. Tog tyvärr ingen bild på det men det kommer komma upp i ett senare inlägg i veckan.
Nu blir det bara datorn för att skriva klart och starta lite kaffe :). Ja, varför inte behöver blir lite piggare än vad jag är nu och vill inte somna hur tidigt som helst för då blir det en lång dag imorgon.

Gillar

Kommentarer