SINGEL, SNART HELG, NY MÅNAD!!!!!!

Ni har kanske undrat varför jag inte har varit på väla på länge och träffat killen.. Ja, rubriken säger allt eller vad säger du/ni? Jag är singel och blev det förra månaden! Varför det tog slut vet jag inte och har inte fått någon riktigt förklaring till de.. Vill inte pratar om det och jag har gått vidare i livet. Har en del att tänka på som jobb/plugga, Ullared, fyller år, firas, jul, nyår sen är året slut. Sen har jag min polare Natta som har varit ett stort stöd under tiden och är tacksam för det.

Men men torsdag är det allt idag och snart är det helg och skönt kommer det verkligen blir. Var i Lund en runda på imorse/förmiddagen. Vad jag gjorde där är en liten hemlighet som jag inte vill säga än. Hann inte mer än komma hem så var jag ombytt och blev en lång promenad. För jag hade bestämt att jag skulle gå runt hela Billesholm som jag har gjort innan och det gjorde jag allt. Det kändes i benen när jag kom hem och det är ett bra tecken. Får allt se hur det känns imorgon när jag vaknar men lite värk skadar inte mig. För enligt mig så är det ett bra tecken. Inte nog med det så hängde jag med mormor att handla och blev en runda till kyrkogården med.

Helt sjukt att om exakt 1 vecka så är det en ny månad och sista månaden på detta året. Det är helt sjukt och då börjar det allt närmar sig min födelsedag :). Men det händer lite saker innan jag fyller år och det är bra saker såklart. För om en vecka så sitter jag och Natta i hennes bil på väg upp till Ullared och det kommer blir fett skoj och trevligt :). Inte nog med de så veckan efter så blir det göra tårta inför mitt kalas som kommer sker på helgen. så om 3 veckor så fyller jag år och får allt se vad som händer då. Vet i alla fall att jag ska vara med Natta :).

Efter jul och nyår så är det Januari 2017 och redan då kommer det hända saker :). Jag och Natta kommer ha sjukt skoj med det vi kommer göra då. Längtar sjukt mycket efter det efter allt skit som har hänt den senaste veckorna. Mer om vad vi kommer göra kommer jag berätta om nästa månad eller när det börjar närmar sig :). Vet i alla fall året kommer börjar bra med många möjligheter och utmaningar :).

Nu blir det datorn och sen blir det sängen för min del! Vaknade och gick upp tidigt idag så jag är rätt trött just nu. Men men kan inte lägga mig när klockan bara är 9. Får allt vänta i 1 timme till innan jag kan lägga mig. Annars är risken att jag kommer vaknar i natt och det vill jag inte. Hela förra veckan sov jag bra även på natten så det är allt bra och det kommer att fortsätta.


Gillar

Kommentarer