Nu är det färdigt i hemmet

De här med att få ordning här hemma går ju verkligen bra eller?? Nä men jag trodde jag var klar med möbleringen här hemma och då var det bara några små fix kvar. Men där hade jag verkligen fel för idag så blev det fart på mig. För idag blev det ännu mer en möblering idag och nu är det verkligen klart. Så säger jag ikväll och sen rätt som det är så ändrar jag om igen. Nä, nu får det vara klart och fått många moment som passar oss i hemmet.
Vet inte om Erik blir tokig på mig för hemmet ser olika ut för varje dag nästa. Och vi (jag) kom fram till att jag har möblerat om 2-3 gånger på två veckor.

Inte nog med att jag har möblerat om i lägenheten så fick jag se att balkongen är färdig. Det gjorde min dag för det var på tiden att den blev klar. Menar att den skulle vara klar för två veckor sedan som vi fick veta. Och jag hoppas att vi snart kan öppna balkongdörren igen och det kommer blir så skönt. Så när jag kan komma ut så blir det mäta och ha sig. Men det är bara för att de hur stor balkongmöbler vi kan ha.

Och nu blir det att hålla kväll och byta om till min älskade pyjamas som jag stort sätt bo i när jag bara ska vara hemma och ta det lugnt.

  • 196 visningar

Gillar

Kommentarer