HELDAG I BILLESHOLM

Hej alla läsare och det börjar med två bilder på en när jag var ute i trädgården :). Första bilden där jag ha min svarta var när jag väntade på att mormor och morfar skulle komma :). Sen den andra var när jag var på bus humör och skulle gömma mig för mormor.. Ni får kalla och tror på mig själv men jag blir lite på bushumör när jag är där hemma och det är en del av min charm :).
Med detta så vet ni att jag är Billesholm och gjorde ett besök hemma hos mormor och morfar, det blev en heldag :). Skönt att komma iväg en dag på helgen eller en vardag. Vädret var ett stort plus för vi var ute hela dagen och det var så skönt även om det var varmt. Jag tänkte inte på att det skulle vara så varmt så tog inte med mig min bikini så blev ingen solning för min del.
Det gjorde inte så mycket för det blev en del kaffe och mys i solen och massor med prat :). Det blev prat om allt möjligt och det är så skönt att bara för att prata av sig allt som har hänt sen sist vi sågs. Ibland händer det jätte mycket och ibland inget. Denna gång hade det hände mycket och då blir det jättemycket prat :). Allt känns så mycket lättare när man ska åka hem och pratat av sig.

När det var så fint väder så passade jag på att ta bilder på deras blommor i trädgården :). Det var så mycket fint och då kan jag inte låta blir såklart :). Vi var ute hela dagen men när det blev kväll så blev det svalnade ute så vi flyttade in istället. Vi intog soffan med en kopp kaffe bara för att jag skulle hålla mig vaken/pigg tills man skulle hem :).

Vet inte hur mycket klockan blev men den blev en del och vi började allt blir lite små trötta. Så då blev det att åka hem och tröttheten kom mer och mer när vi åkte hem. Rikard kom på kvällen och hämtade mig och glad och skönt var det. För hade jag tagit bussen så hade jag somnat. Jag höll på att somna i bilen med så när vi kom hem så blev det sängen direkt. Laddade mobilen och kollade en sista gång på uppdateringar sen somnade jag :).
Hann precis somna så blir jag störd och det var så jäkla jobbigt men tur var så kunde jag somna om och sova hela natten. Hade jag inte kunnat göra de så hade jag lagt mig i soffan och sovit.


Gillar

Kommentarer