Hade turen med mig

Förstår inte riktigt hur jag kan sitta här idag och skriva detta utan att ha några skador på kroppen och kan inte idag förstår hur de hela gick till igår förmiddag. Så vad hände egentigen igår förmiddag?

Jo, jag skulle hem till Natta en sv'äng och var hos henne lite efter halv 9 på morgonen/förmiddag beroende på hur man ser på det. Blev att jag tog bussen tidigt för det tar ändå mellan 50- 1h & 15 min att åka dit beroende på vilket tåg jag tar från Landskrona. När jag kom till Ödåkra så snöade en hel del men de ville inte lägga sig men efter ett tag så kom det mer snö och de ville stanna kvar. Så jag fick äntligen se lite snö för hemma så finns det ingen snö alls. Helt sjukt åker jag bara utanför Landskrona så får jag se snö men inte annars.

Men men skulle hjälpa Natta med att slänga lite saker på släpet och självklart så tar jag på mig dem sämsta skorna någonsin. Jag låna ett par skor av Natta och tänkte inte mycket mer än att hoppas jag inte halka eller liknade i snön. Tog tre lådor med händerna och gå mot släpet, men kom nästan hela vägen fram. För när jag är framför släpet så satt jag på gräset där det fanns snö och lådorna framför mig. Ja, jag halkade och satte mig på röven och min reaktion var att jag bara skrattade och kunde inte sluta heller. Natta hörde mig skratta och såg mig sittandes. Ja, de kunde ha gått illa för kunde ha brutet något eller sträckt något. Men nej, ingenting och jag var bara lite blöt på vänster ben från knäet mot foten. Min tröja blev lite blöt på höger sida men annars så var jag hur torr som helst.

Vi förstår inte hur jag kunde klara mig utan någon skada alls och att jag bara var blöt från snön på de få ställen med. Och jag tänkte sen att det kunde har slutat illa men turen hade jag verkligen med mig. Och jag gick och bytte skor så jag kunde hjälpa till med resten.

Så vad hade jag för skor på mig? Jo, jag hade såklart foppatofflor och dem är livsfarliga när det är halt eller blött ute. För då händer det olyckor och liknade. Så ett tips använd andra och bättre skor och gör inte som mig är ni snälla. Jag hade tur men nästa person har kanske inte lika tur som jag.

Gillar

Kommentarer