BIGGEST LOSER ELLER EJ!!!

När jag har kollat på veckans biggest loser och jag vet inte vad jag ska säga egentligen. För när jag kollar på programmet så blir jag både glad och förbannad på samma gång. Med tanke på att jag vet att det är kämpigt och jobbigt med att gå ner i vikt. Jag håller som ni vet att går ner i vikt och kämpa på varje dag. Klart jag har haft mina uppgångar men alltid tagit mig tillbaka som jag har gjort nu.
Varför jag har blivit lite smått irriterad på veckans program är för att jag ser att vissa kämpar på för fullt och går ner som det ska eller kanske lite mindre. Sen är det vissa som är där och har tillgång till deras gym men bara strunta i det. Det var 3 st som fick tillgång till gymmet men det var bara en som var där och körde järnet. De andra två skyllde på att det var sjuka och låg bara i sängen och pratade med varandra och gick någon promenad då och då. De fick även en tillsägelse från en av tränaren som sa till dem. En av de deltagarna skyllde på att vara sjuk men var ändå med i tävlingen osv.
Varför söker man till ett program, kommer in som deltagare men tar inte det på allvar? När man ser på programmet så får det tillgång till gymmet 24/7, träna ute så som promenader, de laga sin egen mat och får säkert hjälp om de nu behöver det. VARFÖR söker man till ett program men inte tar sin hälsa på allvar och ligger heller i sängen och skiter i det. Nej, det är inte bara veckans avsnitt det har varit så. För en av de två har varit väldigt lat de senaste avsnitten och det är inte okej. När man ser att de som kämpa väldigt hårt får åka hem!!!
Usch säger jag bara, för sin hälsa är väldigt viktig och tar man inte den på allvar så varför är man då med???
Klart man kan ha sina nedgångar men de får säkert all hjälp med vad det nu än är....

Med tanke på att jag gör samma resa men jag gör det utanför programmet och gå på viktväktarna så vet jag hur de känner sig. När man har sina svackor och nedgångar så är det bra att ha någon eller några som finns där och stötta en. De har varandra plus deras två tränare som verkar vara hur bra som helst ju. Vill du inte ta din hälsa på allvar och vill förändrar din kropp och hälsa, sök då inte till ett viktresa program som biggest loser.

Tack det var allt för mig !

Gillar

Kommentarer