Barnmorskan och skolan

Då har en ny vecka kommit och det är fullt fart varje dag, och det är så bra. Det är för att då känner jag inte av att jag är trött om jag vaknar tidigt som idag. Har saker att göra varje dag från morgon till kväll, men har lite lugnt då och då under dagen med såklart. Men skriver upp lista vad som ska göras idag och blir det inte av så måste de göras dagen efter. Och bara för de så känner jag av tröttheten och det är inte bra :(, men det är bara att hålla sig vaken och kanske lägga sig tidigt ikväll men chansen är nog rätt liten haha.

Det märks att skolan har börjat igen för igår så fick man info från läraren och det visar sig att det inte blir någon upprop eller liknade denna veckan och istället träffa lärarna nästa vecka med info om praktiken och lite annat sånt. Känns en aning overkligt att skolan börjar igen och tänk er det är sista terminen nu och jag är klar till sommaren. Då är jag äntligen färdigutbildad till undersköterska :). Men tror det blir mer info om skolan nästa vecka när jag vet mer men jag längtar verkligen. Vill bara sätta igång med att plugga och börjar komma igång med uppgifter igen.

Inte nog med det så tog jag kontakt med barnmorskan slutet av förra månaden och det var bara för att boka in en ny tid för att förnya mitt recpet på mina älskade mini piller. Men det visade sig att jag behövde inte boka in en ny tid och istället kunde jag skicka en förfrågan med att förnya det mitt recept. Det gick och jag blev så glad över det och igår så hämtade jag ut dem. Så nu är jag skyddad i 6 månader till :). Det är så smidigt men får boka in en ny tid senare i vår med att träffa barnmorskan så det blir ett år istället för 6 månader som nu.

Gillar

Kommentarer