43 kg på 3 år!!

Hur kom det sig att jag gick upp 43 kg på 3 år?
Jag började gå upp i vikt hösten 2011 och sen fortsatte det fram tills sommaren 2014. Det är riktigt illa att gå upp så mycket i vikt på 3 år. Jag märkte inte det i början med min viktuppgång på hösten men på våren märkte jag allt av det. Mina kläder började blir för små och jag skulle även ta studenten i sommaren . Jag gick upp 25 kg från augusti 2011- juni 2012 och nu förstår jag hur jag mådde under dem 10 månaderna. Jag gick upp i vikt på grund av att jag mådde riktigt dåligt för jag hade inte det bra hemma. Jag bodde hos pappa fram till augusti 2011 för sen flyttade jag tre gånger fram tills november 2011. Jag mellan landade hos pappa i oktober i 3 veckor innan jag flyttade igen. Med tanke på att jag mådde dåligt så började jag tröst äta som jag inte tänkte på då såklart. Men jag märkte det året efter och smidigt när jag skulle ta studenten samma år.
När jag kom ifrån pappa och hade det bra där jag bodde så åt jag för att jag hade det bra. Tänkte inte på hur mitt liv skulle blir sen men åt gjorde jag allt. Blev att jag började dricka cola och det blev att jag åt skräpmat med!

Det gick så långt med läsk och skräpmat bev nästan en vardag för en. Läsken fanns där och det blev minst 4 liter cola om dagen. Skräpmat så som pizza blev 1-2 gånger i veckan. Jag slutade röra på mig och tyckte livet var väldigt tråkigt. Jag började få riktigt dåligt humör, mitt självförtroende försvann riktigt fort och jag tyckte inte om mig själv.

Min övervikt tog över mitt liv och jag orkade inte göra något. Jag ville bara käka och dricka de som var onyttigt!! Jag visste inte vad jag skulle göra och ville ge upp med att gå ner i vikt. Jag hade två beslut och det var att söka in till biggest loser eller försöka gå ner i vikt igen. Det blev att jag började på viktväktarna och var min räddning. Jag har fått tillbaka mitt liv och kan leva normalt. Jag väljer smarta val istället för osmarta val. Under de första 3 månaderna blev jag av med mitt sockersug. Och då hade jag druckit 4 liter cola om dagen, men det var bara hemma. Tog alltid en cola när jag var borta så då blev det kanske runt 5 liter cola om dagen.

Idag lever jag ett bättre liv med bra och smarta val med mat och dryck. Klart jag kan äta/dricka onyttigt men det blir väldigt sällan. Jag är fortfarande Sara men en helt ny insida. Allt de jag inte hade innan har jag idag! Så jsg ser en förändring med mig själv både insidan och utsidan. Allt kan blir bättre om du väljer att ta tag i din övervikt!


Gillar

Kommentarer

legefrue
legefrue,
Heja dig👏🏼
nouw.com/legefrue
Saraberget92
Saraberget92,
Tack så mycket 😊
nouw.com/saraberget92