Header

BLOGG

God kveld! Her har dere en liten titt på det fine rommet mitt på hybelen. Elsker at jeg har fått det så innmari koselig! Her er det jeg bruker mye tid til både skole, sminking og serier. Nå har jeg endelig tatt helg, og i morgen reiser jeg til Bergen. Det blir godt å komme seg vekk fra Trondheim for helga, møte gamle venninner som jeg ikke har sett på lenge, og bare kose meg. Det jeg skal gjøre der kan jeg fortelle litt mer om senere, skal på et kurs om kosthold og livsstil - det er ikke sikkert så veldig interessant for dere, men det blir helt sikkert lærerikt.

Ciao!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

BLOGG

God mandag dere! For en pangstart på mandagen etter ferie... alarmen ringte 07:15, og da var det bare å stå opp og dra på..skolen. Haha. Jeg har hatt "høstferie" hele forrige uke, og har hatt besøk av familien i helga. Pappa har fylt 50 år og da måtte vi ha en liten feiring. Vi spiste god mat, lo mye og hadde det rett og slett veldig hyggelig i hverandres selskap. Det var fantastisk deilig å møte alle sammen igjen! Kjente jeg fikk ekstra motivasjon til å gidde å gjøre alt jeg skal i dette livet etter denne lille ferien.

Toppen er fra bikbok

Jeg vet denne blogginga er helt på tryne om dagen, men nå skal jeg prøve altså! Skal ta bilder av leiligheten vår i dag så dere som er interessert for se hvordan vi bor, for det er veldig fint og koselig her. Senere skal jeg på dansing, og så bærer det rett på show med Harm & Hegseth! Jeg gleder meg helt sykt mye.

Klem ♥

Likes

Comments

PHOTOGRAPHS

Hei og takk for sist! Det har gått alt for lang tid siden sist.. Jeg kan vell først starte med å fortelle dere at jeg har flyttet til Trondheim for å studere. Tiden flyr av gårde, og jeg koser meg så mye hele tiden at jeg glemmer at jeg faktisk har en blogg. Jeg liker å blogge, ta bilder og skrive om det - men, tiden har ikke strukket til, men nå er jeg sånn halvveis tibake! Tenker å oppdatere her inne av og til og ikke minst poste bilder jeg har tatt. Studentlivet er travelt og krevende, og jeg tilbringer mye tid med skole og venner. I forrige uke tok jeg bilder av venninna mi, Vilde, og har veldig lyst til å dele bildene. De ble så fine! Se selv da..

Håper dere likte bildene! I morgen skal jeg til byen, så da skal jeg ta med kamera og få tatt bilder. Tenker også å ta bilder av leiligheten jeg bor i slik at dere få se hvordan jeg bor.

Klem ♥

Likes

Comments

BLOGG

I kveld har jeg vært sammen med fine venner hos en venninne. Vi møttes alle sammen en siste stund før vi flytter rundt om i landet - veldig koselig! God mat, stemning og fine mennesker. Nå er jeg veldig sliten, og skal snart hoppe til sengs. Har vært å klatret på Øyfjellet her (som jeg nevnte). Det var helt fantastisk!! Skal poste noen bilder fra det senere.


Klem ♥

Likes

Comments

PHOTOGRAPHS

Helgeland i Nordland på sitt beste altså! Se på denne solnedgangen i fjorden. Åh, jeg elsker det <3 I morgen tidlig skal jeg opp tidlig fordi jeg skal klatre på Øyfjellet (det er et stort fjell som skjermer for hele byen her hvor jeg bor). Jeg gleder meg helt sykt mye. Det kommer til å bli dødsgøy. Skal ta noen kule bilder der slik at jeg kan poste de her.

Klem ♥


Likes

Comments

OUTFIT

Dress from Bikbok / Bag from Michael Kors

Lenge siden jeg oppdaterte her sist! Jeg har vært sinnsykt travel med jobb den siste uken. I helga var jeg på hytta sammen med familien, og glemte kameraet. Skulle gjerne tatt noen bilder der, for det er veldig fint der. I kveld har jeg kveldsvakt på jobb, og jeg har kun to dager igjen så er jeg ferdig! Da blir det noen dager med fri før jeg flytter. Ellers har jeg fått meg ny kjole - var ikke den supersøt? Passer perfekt for sommeren!

Klem ♥

Likes

Comments

PHOTOGRAPHS

Se så fine bilder jeg har tatt i kveldssola sammen med Malin! Alle bildene er tatt med canon eos 5d mark II.


Likes

Comments

Endelig på norsk jord igjen! Det var ikke så digg å komme hjem til 10 grader og regn?! Haha, for en sommer... Jeg har begynt på jobb igjen og skal jobbe frem til august. Etter det tar jeg med meg kleskaoset mitt til Trondheim! You heard me - im moving. Det blir så gøy. Jeg har fått leilighet som jeg skal dele med to gode venninner. Vi har allerede flyttet møblene og tingene våre så da gjenstår bare klær og alt annet. Jeg har en spennende tid i vente! 

Tenkte bare å oppdatere her inne med litt instagram bilder - de fleste har dere sett fra før her inne, men ta en titt og kanskje følg meg også ♥ @sarahberget. (Dere finner link øverst på siden).


Kleem!

Likes

Comments

OUTFIT

Dress from bikbok by Lene Orvik

Hei alle fine! I dag skulle vi ut å spise på en av resturantene vi allerede hadde prøvd ut (fordi de hadde sykt god mat). Vet dere hva som møtte oss da vi kom dit? Stengte dører! Jaja, slik går det når man er helt vismete og ikke vet at enkelte har stengt her på en MANDAG. Det ble heller pizza og pasta på en annen vi har prøvd. Godt uansett. Sykt fornøyd med bakgrunnen på bildene over - veggen var fresh farge på! Kan ikke alle ha farger på huset sitt så man kan ta fine bilder? :-)

I morgen kveld reiser vi hjem, og jeg kjenner at det blir godt å komme hjem til litt kjøligere klima. Jeg svetter som en gris her etter noen få minutter i sola!

Adiós!

//

Hey everybody! Today we were going out for dinner to one of the restaurants we have been to before (because they had really good food). Do you know what met us when we arrived? Closed doors! That's what happens when you are clumsy, and don't know that some restaurants have closed on mondays. We grabbed som pizza and pastas instead. I got soo happy with the background on these photos - the color was so fresh! Can't everybody have a color like this on their house? :-)

Tomorrow we are travelling home, and I am exicted to go home to colder weather. 

Klem ♥

Likes

Comments

jumpsuit from forever21

Hola. Siste dagen her i Palma i dag. Se på solnedgangen som er her da. Så fint! Det har vært sinnsykt rolig og deilig å bare slappe av i en hel uke, men nå går ferien snart mot slutt. Solen steker godt her og det er veldig varmt. Rundt 35 grader hver dag. I morgen kveld reiser vi hjem. Når jeg kommer hjem må jeg rett på jobb igjen - litt kjipt, men det går nok fint.

Nå skal jeg nyte sola! Klem ♥


Likes

Comments