The French Alps

Huhh vaikea kuvitella, että takana on vasta 2,5 viikkoa vaihtoelämää, kun kokoajan on menossa ja uutta tapahtuu jatkuvasti. Ei ole ollut liiaksi aikaa istua koneella ja puhelut Suomeen on pitänyt suunnitella etukäteen. Arki opiskeluineen on lähtenyt pikkuhiljaa rullaamaan, joten eiköhän pian löydy enemmän aikaa kirjoitella tännekin. Postausideoita nimittäin löytyy muistiinpanoista jo pitkä lista!

Yksi syy kiireelle on reissaaminen: viime viikonloppu kului vaihtoporukalla Alpeilla ja perjantaiaamuna suunnataan tyttöjen kanssa Barcelonaan. Edessä on ihkaensimmäinen kertani kyseisessä kaupungissa ja oonkin ihan pikkasen innoissani! TripAdvisoria ja blogeja on tullut selattua hyvä tovi vinkkejä etsien, mutta jos teillä on vihjaista hyvistä ravintoloista, nähtävyyksistä, pikkuputiikeista, baareista ja muusta niin kertokaa ihmeessä! Ideana on myös kuvata jonkinlaista reissuvideota Barcelonasta, mutta katsotaan mitä siitä tulee.

Takaisin vielä lyhyesti Alppireissuun. Matkan järjesti meidän vaihtokoordinaattorit Kedgessä ja alun epäröinnin jälkeen päätettiin lähteä mukaan. Matkaan lähdettiin ranskalaiseen tapaan tunnin myöhässä ilman että tiedettiin vielä sen tarkemmin mihin meitä ollaan viemässä ja mitä kaikkea todella tulisi tapahtumaan. (On tullut vähän tuskailtua tämän ranskalaisen rennon mentaliteetin ja odottelun kanssa koko tämän alkuvaihdon ajan, mutta pikkuhiljaa alan oppia ottamaan asiat hitaasti, rennosti ja niin, ettei se todellakaan ole katastrofi, jos mitään ei ole suunniteltu etukäteen.)


Päätin pitkän tauon jälkeen repäistä ja kokeilla, että mitenkäs se laskettelu sujukaan suksilla. Hyvin se meni! On tossa maisemassa, lumessa ja auringonpaisteessa vaan sitä jotain. Viikonloppu oli kokonaisuudessaan ihan mahtava ja vaihtoporukasta löytyi paljon uusia, hyviä tyyppejä. 

Nyt täytyy palata pakkaamisen pariin. Barcelona, nähdään perjantaina!


// ​It's hard to understand that only 2,5 weeks of the exchange life has passed by, since there is so much going on! School and travelling has kept me busy, but I hope it will all calm down soon since I have a lot of ideas on what to post about. 

Besides our trip to the Alps last weekend, we are travelling to Barcelona on Friday with the girls. It's my very first time in the city and I am sooo looking forward to it. If you have any tips on what to do, where to visit and what to eat, please leave a comment! 

So how was our ski trip with other exchange students? Awesome! I tried skiing for the first time in such a long time (I usually snowboard) and there just is something about all the snow, sun and the view. I'm so happy I decided to go despite hesitating at first since I met a lot of amazing new people. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit