Paris, je t'aime

Pariisi. Mistä sitä aloittaisi.. Ensinnäkin siitä, että kaupunki ylitti odotukseni. Pitkästä aikaa kävi näin, sillä usein onnistun maalailemaan niin suuria mielikuvia kohteista etukäteen, että joudun pikkasen pettymään. Kaupungin ilmapiiriä on vaikea kuvailla, mutta klassinen toimii aika hyvin. Kaikkialla oli kaunista, siistiä, inspiroivaa ja jotenkin rauhallista. Koko pitkän viikonlopun oli ihanan raikas sää ja ehdittiin hyvin koluta läpi kaikki suunnittelemamme kohteet tässä ajassa. Ja Eiffel torni, se oli niin kaunis <3 Ihmeteltiin miten yksi, simppeli rautatorni voi ollakin niin näkemisen arvoinen! Viimeisenä iltana mentiin paikanpäälle todistamaan myös iltavalaistusta ja glitter-valoshowta.

Pieniä vastoinkäymisiäkin oli, mainitsemisen arvoisena ehkä se, että flunssapaholainen iski minuun jo päivää ennen lähtöä, mikä vaikutti melko paljon omaan energiatasoon ja intoon valokuvata tai muuten laittaa juttuja muistiin. Keskityinkin siis enemmän vain nauttimaan hetkestä ja lepäilemään niinä pieninä hetkinä kun oltiin paikoillamme. Energiaa ei vieläkään löydy kunnolla, etenkin kun nyt kotiin palattua on täytynyt keskittyä täysillä taas opiskeluun ja työnhakuun, joten siirrytään vain suoraan kuviin!

(psst! Postausten lopusta löytyy pieni sydän-ikoni - jos tykkäsit postauksesta, paina sydäntä ♥! Olisi kiva tietää, kuinka moneen teistä juttuni kolahtaa. Kirjoittakaa toki myös kommentteja/laittakaa viestiä, mikäli toivotte juttua jostain tietystä asiasta :)


// Paris. Where should I start.. First of all, the city exceeded my expectations. It isn't often that this happens, since I tend to have extremely high hopes up before visiting certain cities. It is difficult to describe the vibe, but the words classy, beautiful, clean, inspirational and calming work in this case. The weather was so beautiful and crispy throughout our trip and we had plenty of time to visit all the attractions that we had planned out. And the Eiffel tower <3 It was breathtaking!

Unfortunately I managed to catch a cold the day before our trip, which affected my energy levels quite a bit. I didn't really have the energy to photograph or write down nice tips for you, so I focused on just enjoying the moments instead. Now that I'm back home I've had to focus again on studying and job applications, so let's just move straight on to the photos!

(psst! You can find a small heart icon at the end of each post - if you love it, click on the heart ! It would be really nice to know how many of you like my stories here. Also, feel free to comment/send messages about what you wish to read about here! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit