Palais Longchamp

Ihanaa perjantaita! Palataan vielä viime lauantaiseen turistipäivään siskon kanssa, sillä esittelen nyt yhden vierailun arvoisen kohteen Marseillen keskustassa: Palais Longchampin. Tämä oli myös itselleni ensimmäinen visiitti kyseiseen paikkaan ja voin sanoa, että meillä molemmilla loksahti suu auki kun astuimme ulos ratikasta ja siinä se palatsi suihkulähteineen avautui suoraan nenän edessä. Näin aurinkoisena päivänä palatsi pääsi edukseen ja tykästyin etenkin tuohon pylväskäytävään. Upean palatsin lisäksi vieressä on puisto ja eläintarha, joka tosin ei ole ollut enää aikoihin käytössä. Paikalla oli turistien lisäksi paljon myös paikallisia, ja Longchamp onkin suosittu paikka tulla kävelylle. Täytyy ehdottomasti palata tänne keväämmällä, kun luonto herää kunnolla eloon!


// Hello and a lovely Friday! I'm throwing it back to last Saturday and my day as a tourist guide with these pictures of one of Marseille's most famous tourist attractions - Palais Longchamp. This was my first visit to this gorgeous palace and the garden next to it and I have to say I was totally in awe. Especially on a sunny day like this it really was just beautiful! I have to come back especially later in the spring when all the trees are green and the flowers are blooming.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
Melkein itku tuli kun löysin blogisi ja näin että vietät kevään Marseillessa! Se oli minun kotikaupunkini kevään 2016 aikana ja rakastuin kaupunkiin niin paljon. Nauti, matkustele ja jos kaipaat tipsejä niin saa kysyä 😊 Blogissani on myös Ranska-osio, jonne silloin raapustelin kaikkea.
nouw.com/essiesophie
SaraBee
SaraBee,

Ooii! Oon jo nyt niin rakastunut tähän kaupunkiin, voin vaan kuvitella kuinka jään kaipaamaan Marseillea kun lähden kotiin.. Täytyy ehdottomasti käydä kurkkimassa sun postauksia parin vuoden takaa 😊 Hauska nähdä millaista silloin on ollut!

nouw.com/sarabee