First guest

Perjantaina saapui ensimmäinen vieraani eli pikkusiskoni, joten viikonloppu on vietetty pitkälti turistia leikkien. Lauantaina vuokrattiin heti aamusta kaupunkipyörät, joilla pääsee kätevästi näkemään kaupunkia erityisesti rantaa pitkin. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta, mutta tuuli oli niin järkyttävän voimakas, että törmäiltiin välillä tolppiin ja kaiteisiin tuulen puskiessa meitä sivuun. Myös kävely oli huvittavaa katsottavaa, etenkin korkealla kukkulalla olevalla Notre Damen katedraalilla käydessämme. Saatiin ainakin monet hyvät naurut tästä!

Koska sisko on täällä vain pitkän viikonlopun, ei koneella istumiseen ole kummemmin aikaa. Halusin kuitenkin jakaa nopeasti kuvia lauantailta tänne. Rentoa sunnuntai-iltaa aurinkoisesta ja nyt jo niin rakkaasta Marseillesta!


// I am now hosting my very first guest - my little sister. Since she's only spending a long weekend here I don't have time to sit on my laptop and ramble on, so I'll just quickly share some pics of our day as a tourist here on Saturday. Have a lovely Sunday peeps!


Tykkää-merkinnät

Kommentit