Tips på duktig frisör hos Björn Axén i Stockholm


Igår var det dags för mig att besöka frisören. Mitt hår var i stort behov av en klippning och jag var lite nervös över att gå till ett nytt ställe. När jag bodde i Malmö gick jag till en vän till mig som var så himla duktig och tog så väl hand om mitt hår. Men efter att jag flyttat till Stockholm så har jag inte vetat till vem jag skulle gå så tyvärr har mitt hår blivit klippt på ett sätt som inte passar mitt hår under 2 års tid. Jag blev tipsad om Björn Axén och att deras trainees skulle vara duktiga, jag tog en chansning och bokade en tid hos en tjej som heter Jessica på Birger Jarlsgatan 33.

Jag blev så väl omhändertagen, tvätt, huvudmassage, fön, klipp och styling. Fick även ett glas bubbel för det var fredag. Allt för 400 kronor! :)

Såhär såg håret ut innan:


Och såhär såg det ut efter:


Jag blev verkligen så nöjd, hon var så noggrann och duktig och handledarna som kom och gav tips och råd var också så noggranna och trevliga!

Är ni på jakt efter ett nytt ställe att klippa er på så rekommenderar jag verkligen Björn Axén, samt Jessica då såklart :)


Var klipper ni er idag?
Är ni nöjda där och vad är det viktigaste för er när ni går till frisören?
Berätta gärna för mig :)#frisörstockholm #björnaxen #blond #hår #hårfärg #frisör #klippning

Gillar