Rundtur i Abbekås hamn med outfitbilder och brunch

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra start på veckan. Med mig är det fint, jag har varit i skolan idag och sedan har jag suttit med en certifiering av Academy for ads. När Ludvig kom hem så lagade vi kvällsmat, blev pasta med tomat, mozzarella, basilika och lite annat smarrigt och sedan tog jag en löptur i regnet (!!). Visste inte att det regnade men det gick bra ändå, så varmt ute nu!

I veckan som gått har jag varit hos mina föräldrar i Abbekås. Mina syskon har också varit hemma och vädret har varit toppen! Jag har även träffat farmor och farfar samt mormor och morfar mycket så jag är verkligen fylld med kärlek och känner mig så avslappnad. Så glad att vi fick tillfället att alla vara samlade, lyssna på härlig musik, grilla, spela mölkky, grilla, dricka rosé, luncha i solen, sola och tagit löprundor. Kändes nästan som att man bodde hemma igen och jag ser fram emot fler sådana kvällar i sommar.


Abbekås hamnkrog och hotell, Skåne


I söndags var det dags för mig och Ludvig att åka tillbaka till Stockholm. Innan vi åkte gick familjen och farmor och farfar till hamnen och provade på brunchen som hamnkrogen nyligen börjat med. Så roligt att personer vågar satsa på en sådan liten ort, så uppskattat!


Sara Back i Abbekås hamn


Vi hittade en fin röd fiskestuga och Ludvig tog några bilder på mig. Får ni också känslan av att Gant skulle kunna fotografera sin nästa sommarkollektion här?


Sara Back i Abbekås hamn


Den känslan fick iallafall, perfekta platsen för en Gant fotografering.


Sara Back i Abbekås hamn


Outfiten för dagen var
/ svarta byxor från MQ, sommardun från Esprit, gammelrosa kofta från MQ,
skjorta med fåglar från Zara och gammelrosa skor från Daisy, Scorett /


Ludvig i Abbekås hamn


Ludvig går runt och tittar i hamnen.

Abbekås hamn
Pontus Back och Isabell Back i Abbekås hamn


Mina syskon, Pontus och Isabell <3

Eva Back i Abbekås hamn utanför hamnkrogen


Mamma utanför Abbekås hamnkrog & hotell.

Abbekås hamn, fiskebåt


Båt nedsättningarna hade inte börjat ännu så det var väldigt tomt på båtar i hamnen.

Ludvig i Abbekås hamn
Abbekås hamnkrog, brunch


Brunchen var väldigt bra och fräsch, inte alls som på stora hotell där det mest ska finnas mycket utav allt. Utan detta var mer noga utvalda grejer men samtidigt fanns det allt man ville ha :)

Abbekås hamn


Har ni vägarna förbi Skåne i sommar och är sugna på att ta en tur till Abbekås kan jag varmt rekommendera det. Det finns inte så mycket att göra där mer än att golfa, gå promenader, äta och bada på stränderna i Mossby som är fantastiska. Sover man över kan man även ta ett dopp i hamnen från bryggan. Så mysigt! Ystad ligger 20 minuter bort och därifrån kan man fortsätta mot Österlen och alla fina stränderna. Det är faktiskt lite detta som är charmen med landsbygden i Skåne, det finns inte så mycket att göra mer än att slappa och njuta av livet.


Kram Sara

#brunch #söndagsbrunch #skåne #landet #outfit #outfitpost #outfitoftheday #outfitbild

Gillar

Kommentarer

EmeliNordin
EmeliNordin,
Fina bilder!! 😍
nouw.com/emelinordin
saraback
saraback,
Tack snälla 😍😚
nouw.com/saraback