POKÉ BOWL - TOKYO AND BACK

Hej på er.
Min dag startade med att jag snoozade i 30 minuter. Jag kunde verkligen inte somna inatt och senast jag tittade på klockan så var den 02.30. Då börjar man bli ganska stressad, vet inte varför jag inte kunde somna. Hade massor av bröllopstankar som flög runt i huvudet och jag drack kaffe klockan 20.00, kanske var det. Måste verkligen köpa koffeinfritt kaffe för det är ju såå gott med en liten liten kopp efter kvällsmaten! Att jag kommit till den dagen då jag säger att jag inte kan dricka kaffe efter klockan 18 (antagligen!!) då jag inte kan sova annars måste vara tantpoäng :P

Fram tills lunch hade jag företagsekonomiklass och efter det gick jag och klasskompis Anna för att äta lunch. De flesta satt kvar i skolan och gjorde klart arbetet som ska redovisas och lämnas in på fredag. Vi gjorde klart det i måndags redan, så vi ville fira att vi varit duktiga och haft framförhållning :) Lite får man unna sig och klappar på axlarna ska man ge sig själv!

Vi var båda så sugna på sushi så vi begav oss till Ringen som ligger i Skanstull. Det finns ett Food Court där med massa bra matställen, det är så fräsch och fint! Vi började titta på en poké bowl på ett ställe som heter Ramen, sedan tog vi ett varv och hamnade på Ramen igen :D Jag har ätit deras bowl förut och den är så så god!

Jag har inte ätit lax och ägg på så länge så det var väldigt smarrigt. Även jag inte äter så mycket animaliskt är fisk och skaldjur något jag vill behålla i min kost. Om än det är sällan, älskar fisk och skaldjur!


Poké bowl på Ramen Skanstull, Food Court

Här har vi denna magiska skapelse. Tokyo and back heter den och innehåller lax, ingefära, syrad chiligurka, kimshi, sojamajonäs, vårlök, koriander, krämigt ägg, sticky rice och furikake.

Furikake är fröblandningen som finns ovan på och efter en googling på vad det var för något såg jag att det säljs i butik på bland annat apotea.

Anna Liebenstein med poké bowl
Anna Liebenstein med poké bowl

Här har vi mitt lunchsällskap Anna :)

Efter lunchen gick vi in på HM och jag hittade äntligen en väst jag kan ha när jag springer ute och det är sådar mellan kallt. Brukar ta min fästmans väst men den når mig ner på halva låren så inte jättesmidigt hehe :)

Trevlig kväll på er!
Kramar Sara

#pokebowl #sushi #foodcourt #stockholm #ramen #ringen #skanstull

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Haha, tantpoäng till dig 😃 Och så klart man får unna sig när man varit så duktig! Maten såg helt wunderbar ut 😍💖
nouw.com/janielindahl
saraback
saraback,
Haha tar det som en komplimang 😄😗 Oh tack snälla du! Kram
nouw.com/saraback
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Men wow så gott! nu blev man hungrig haha! kram❤️
nouw.com/vägentillfriheten
saraback
saraback,
Haha visst blir man sugen! Älskar bowls 😍💖 Kram
nouw.com/saraback
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229