Planer för dagen och bästa stället

Godmorgon fredag!

Jag har nyss ändrat bild på min header, vad tycks? :) Fick lite feeling då jag sitter och kodar en hemsida om mig själv till webbdesign kursen i skolan, så tänkte jag också kunde fixa det lite här inne :)

Tanken är att den andra sidan ska vara en plats där företag och arbetsgivare kan komma i kontakt med mig och nå mina sociala kanaler. Jag är inte grym på kodning men försöker så gott jag kan och min vision är att jag lyckas skapa en snygg sida!

Idag ska jag till frisören och klippa mig, jag ska testa på ett nytt ställe och hoppas verkligen att det blir bra. Ska till Björn Axén på Birger Jarlsgatan och klippa mig av en trainee som läser deras frisörlinje. Det är verkligen inte lätt att hitta ställen med bra frisörer som inte kostar en förmögenhet. Jag är helt klart för att det ska kosta så att de får betalt för sitt jobb samt att de som är något extra ska kunna ta mer betalt, men problemet som jag känner är att bara för att det är dyrt så är det inte alltid det är bra. Så nu hoppas jag på att ha hittat ett ställe jag kan återkomma till :)


Ikväll ska jag hänga och laga mat med min älskade fästman.
Bilden är från i somras på stranden i Mossby i närheten av där jag är uppväxt.
Längst ut på udden bakom Ludvig ligger Abbekås där mina föräldrar bor och jag växt upp.
En liten liten by på 900 invånare längst ner i Skåne.
Älskade Abbekås och älskade Ludvig <3


Ludvig på Mossby Strand i Skåne

Gillar

Kommentarer