Mini semester innan skolan börjar

Idag klockan 18.00 är mitt jobbrace över. Efter jag kom tillbaka från semestern i mitten på juli känns det som att jag jobbat konstant. Nu har jag gjort klart mina pass för sommaren och återgår till min varannan helg. Skolan drar igång en och en halv vecka och har lite grupparbeten vi ska sitta med. Men först ska jag ha en mini semester till.

Igår när jag och Ludvig satt och åt kvällsmat på balkongen så bestämde vi oss för att åka med till Ludvigs kompis landställe i Västervik. Då kom jag på den briljanta idén att ta bussen därifrån till Öland. Mina föräldrar och syster är där nu så det passar bra. Det blev lite stressigt att packa iordning allt på morgonen då jag skulle öppna butiken men känns verkligen så kul!


Balkong häng

När jag kom hem sent igår efter att jag stängt på MQ så hade Ludvig handlat, lagat hummus och förberett det andra inför maten. Men det bästa var att han höll på att laga margarita. Så vi tog en drink på balkongen i kvällssolen sedan satte vi igång med maten. Det blev grekisk sallad, surdegsbröd med hummus och grillade zucchini. Så gott!


Hoppas ni får en fin helg.

Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229